Greenlines DP
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Greenlines DP

Greenlines DP, som er baseret i Ho Chi Minh City, er et selskab med hurtigfærger, som driver nogle af Ho Chi Minh Citys hurtigste færgeruter. Selskabet har netop opgraderet flåden og fået endnu flere færgeruter.

Hvilke færgetjenester tilbyder Greenlines DP?

Greenlines DP tilbyder i øjeblikket en række færgetjenester fra Ho Chi Minh Citys centrum samt kysten nær Ho Chi Minh City. Det tilbyder en række færgetjenester med, nogle af de hurtigste færgeforbindelser fra Ho Chi Minh City, til fx Vung Tau eller Can Gia. Se mere information om de tilgængelige ruter på de specifikke ruters sider.

Hvilke skibe råder Greenlines DP over?

Greenlines DP bruger en række forskellige færger, som fx deres utroligt hurtige katamaraner, hvor den nyeste blev en del af flåden sidste år. Man har også langt større skibe, der rummer mange flere passagerer, samt meget mindre færger til gående passagerer, som har mindre kapacitet og er lige så hurtige som resten af ​​flåden. Få mere information om de skibe, som Greenlines DP benytter, på de specifikke skibes sider.

Hvor meget koster Greenlines DP færgebiletter?

På grund af mange forskellige ruter og sæsonændringer i billetpriserne, findes der ingen specifikke priser for overfarterne - vi foreslår, du bruger vores enkle rejseplan, der let og hurtigt finder de bedste ruter og priser til dig.

Se Greenlines DP sejlplaner, priser og book Greenlines DP færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Greenlines DP med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking