Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Great Bay Express

Great Bay Express er en af de nyeste færgeselskaber, som levere hurtige overfarter mellem øerne Saint Maarten og Saint Barthelemy i De Små Antiller i Caribien.

Færgeselskabet blev grundlagt af Bobby Velasquez, en lokal sømand med mange års erfaring i sejlsport og maritime industrien. Hans mål var at tilbyde både lokale og turister en hurtig, pålidelig og sikker transport mellem de to smukke øer.

Med en belejlig sejlplan og fremragende kundeservice, er Great Bay Express hurtigt ved at blive en af regionens mest populære færgeselskaber. Passagerer kan komme fra St Maartens fantastiske strande til St Barthelemys cafeer og designer butikker i komfort og stil på bare 45 minutter.

Hovedfærgen, Shantiwa, har en 65-tommer mono-skrog bygget til formålet for cruising på det Caribiske Hav, hvilket betyder, at man er garanteret en glat rejse uanset vejret. Færgen har to udendørs dæk, indendørs siddepladser og air-condition, med en kapacitet på 130 siddende passagerer.

Great Bay Express tilbyder også en gratis bus og taxi service til og fra lufthavnen på St Maarten.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Great Bay Express produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Great Bay Express sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Great Bay Express ruter og havne

Om bord Great Bay Express

Alle Great Bay Express ruter