FRS Caribbean
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

FRS Caribbean

FRS Caribbean forbinder Miama i Florida, USA, med Bimini, det vestligste distrikt på Bahamas i Caribien.

Som et af verdens mest succesfulde færgeselskaber, kan FRS prale af sit internationale rutenetværk, som i sommeren 2016 blev udvidet til Caribien og USA. Med FRS Caribbean, kan både lokale og turister i Miama komme til Bimini, den tætteste ø i Bahamas på USA, på bare to timer. Den praktiske sejlplan tillader endagsture med hele 8 timers sjov i solen.

Skibet, der anvendes på overfarten er San Gwann, som er en stor og hurtig katamaran, som kan bære mere end 400 passagerer. Skibet er af moderne design i de ikoniske røde og hvide FRS farver, og faciliteter om bord inkluderer to veludstyrede barer, en toldfri butik, der sælger et stort udvalg af produkter og behagelige sæder.

Med directferries.dk kan du sammenligne FRS Caribbean sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking