COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

FreeBird Express

FreeBird Express, tidligere kendt som Pacha Express, er en af de nyeste hurtigfærge selskaber i Indonesien, der tilbyder ruter mellem Amed i øst Bali, Gili Islands og Bangasal i nordøst Lombok.

Med en gennemsnitlig rejsetid på bare 45 minutter til 2 timer, samt sikkerhed og professionalisme, bestræber Freebird Express sig på at leverer den højeste kvalitet af service til deres gæster.

Om bord på deres moderne skibe, finder man behagelige sæder, et rummeligt soldæk, hvor man kan nyde den smukke natur, og det seneste sikkerhedsudstyr, så man er sikker på, at man er i de bedste hænder. Alle passagerer får en gratis flaske mineralvand og et frisk håndklæde.

FreeBird Express leverer også gratis transport til og fra populære turistmål i Bali efter anmodning, hvilket gør rejsen mellem de fantastiske indonesiske øer endnu nemmere.

Med directferries.dk kan du finde FreeBird Express sejlplaner, billetpriser og booke FreeBird Express færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne FreeBird Express med alternative færgeselskaber.

Alle FreeBird Express ruter