Opdag vores fragt færgeselskaber

Leder du efter et bestemt fragt færgeselskab? Direct Ferries netværket har det største udvalg med ca. 31 selskaber! Klik på færgeselskabets navn nedenfor for mere information, inklusiv guider, sejlplaner, priser, bookinger og andre nyttige oplysninger.

Fragt færgeselskaber

 • Adria Ferries

  Adria Ferries Fragt

  Adria Ferries har fragt færgeforbindelser til havnen i Ancona med Durres (ugentlig) & Bari med Durres (ugentlig).

  Se Adria Ferries Mest populære ruter
  Top Adria Ferries ruter
 • Anek Superfast

  Anek Superfast Fragt

  Anek Superfast har fragt færgeforbindelser til havnen i Ancona med Patras (ugentlig), Ancona med Igoumenitsa (ugentlig), Ancona med Korfu (ugentlig), Bari med Patras (ugentlig), Bari med Igoumenitsa (ugentlig), Igoumenitsa med Venedig (ugentlig) & Patras med Venedig (ugentlig).

  Se Anek Superfast Mest populære ruter
  Top Anek Superfast ruter
 • Balearia

  Balearia Fragt

  Balearia har fragt færgeforbindelser til havnen i Alcudia med Barcelona (ugentlig), Barcelona med Ibiza (ugentlig), Barcelona med Palma (ugentlig), Denia med Ibiza (ugentlig), Denia med Palma (ugentlig), Ibiza med Valencia (ugentlig) & Palma med Valencia (ugentlig).

  Se Balearia Mest populære ruter
  Top Balearia ruter
 • Brittany Ferries

  Brittany Ferries Fragt

  Brittany Ferries har fragt færgeforbindelser til havnen i Bilbao med Portsmouth (ugentlig), Bilbao med Rosslare (ugentlig), Caen med Portsmouth (dagligt), Cherbourg med Poole (ugentlig), Le Havre med Portsmouth (ugentlig), Le Havre med Rosslare (ugentlig), Plymouth med Santander (ugentlig), Plymouth med Roscoff (ugentlig), Portsmouth med St. Malo (ugentlig) & Portsmouth med Santander (ugentlig).

  Top Brittany Ferries ruter
 • Caronte & Tourist

  Caronte & Tourist Fragt

  Caronte & Tourist har fragt færgeforbindelser til havnen i Messina med Salerno (ugentlig).

  Se Caronte & Tourist Mest populære ruter
  Top Caronte & Tourist ruter
 • Color Line

  Color Line Fragt

  Color Line har fragt færgeforbindelser til havnen i Hirtshals med Kristiansand (ugentlig), Hirtshals med Larvik (ugentlig), Kiel med Oslo (ugentlig) & Sandefjord med Strømstad (ugentlig).

  Se Color Line Mest populære ruter
  Top Color Line ruter
 • Condor Ferries

  Condor Ferries Fragt

  Condor Ferries har fragt færgeforbindelser til havnen i Guernsey med Jersey (ugentlig), Guernsey med Poole (ugentlig), Guernsey med Portsmouth (ugentlig), Jersey med Poole (ugentlig) & Jersey med Portsmouth (ugentlig).

  Se Condor Ferries Mest populære ruter
  Top Condor Ferries ruter
 • Corsica Ferries

  Corsica Ferries Fragt

  Corsica Ferries har fragt færgeforbindelser til havnen i Ajaccio med Nice (ugentlig), Ajaccio med Toulon (ugentlig), Bastia med Livorno (ugentlig), Bastia med Nice (ugentlig), Bastia med Savona (ugentlig), Bastia med Toulon (ugentlig), Golfo Aranci med Livorno (dagligt), Ile Rousse med Savona (ugentlig) & Ile Rousse med Toulon (ugentlig).

  Top Corsica Ferries ruter
 • Corsica Linea

  Corsica Linea Fragt

  Corsica Linea har fragt færgeforbindelser til havnen i Ajaccio med Marseille (ugentlig), Bastia med Marseille (ugentlig), Ile Rousse med Marseille (ugentlig), Marseille med Porto Vecchio (ugentlig) & Marseille med Propriano (ugentlig).

  Se Corsica Linea Mest populære ruter
  Top Corsica Linea ruter
 • DFDS Seaways

  DFDS Seaways Fragt

  DFDS Seaways har fragt færgeforbindelser til havnen i København med Oslo (ugentlig), Frederikshavn med Oslo (ugentlig), Amsterdam med Newcastle (ugentlig), Calais med Dover (ugentlig), Dieppe med Newhaven (ugentlig), Dover med Dunkerque (dagligt) & Kiel med Klaipeda (dagligt).

  Se DFDS Seaways Mest populære ruter
  Top DFDS Seaways ruter
 • Eckerö Line

  Eckerö Line Fragt

  Eckerö Line har fragt færgeforbindelser til havnen i Helsingfors med Tallinn (dagligt).

  Se Eckerö Line Mest populære ruter
  Top Eckerö Line ruter
 • Fjord Line

  Fjord Line Fragt

  Fjord Line har fragt færgeforbindelser til havnen i Bergen med Hirtshals (ugentlig), Hirtshals med Kristiansand (ugentlig), Hirtshals med Stavanger (dagligt), Hirtshals med Langesund (ugentlig) & Sandefjord med Strømstad (ugentlig).

  Se Fjord Line Mest populære ruter
  Top Fjord Line ruter
 • Grandi Navi Veloci

  Grandi Navi Veloci Fragt

  Grandi Navi Veloci har fragt færgeforbindelser til havnen i Barcelona med Ibiza (ugentlig), Barcelona med Mahon (ugentlig), Barcelona med Palma (ugentlig), Barcelona med Genova (ugentlig), Civitavecchia med Olbia (ugentlig), Civitavecchia med Palermo (ugentlig), Civitavecchia med Palermo Termini Imerese (ugentlig), Genova med Olbia (ugentlig), Genova med Palermo (ugentlig), Genova med Porto Torres (ugentlig), Ibiza med Valencia (ugentlig), Napoli med Palermo (ugentlig), Napoli med Palermo Termini Imerese (ugentlig) & Palma med Valencia (ugentlig).

  Se Grandi Navi Veloci Mest populære ruter
  Top Grandi Navi Veloci ruter
 • Grimaldi Lines

  Grimaldi Lines Fragt

  Grimaldi Lines har fragt færgeforbindelser til havnen i Arbatax med Civitavecchia (ugentlig), Barcelona med Civitavecchia (ugentlig), Barcelona med Porto Torres (ugentlig), Brindisi med Patras (ugentlig), Brindisi med Igoumenitsa (ugentlig), Cagliari med Civitavecchia (ugentlig), Cagliari med Napoli (ugentlig), Civitavecchia med Olbia (ugentlig), Civitavecchia med Porto Torres (ugentlig), Livorno med Olbia (ugentlig), Livorno med Palermo (ugentlig) & Palermo med Salerno (ugentlig).

  Se Grimaldi Lines Mest populære ruter
  Top Grimaldi Lines ruter
 • Irish Ferries

  Irish Ferries Fragt

  Irish Ferries har fragt færgeforbindelser til havnen i Calais med Dover (dagligt), Cherbourg med Dublin (ugentlig), Dublin med Holyhead (dagligt) & Pembroke med Rosslare (dagligt).

  Se Irish Ferries Mest populære ruter
  Top Irish Ferries ruter
 • Jadrolinija

  Jadrolinija Fragt

  Jadrolinija har fragt færgeforbindelser til havnen i Ancona med Split (ugentlig), Ancona med Zadar (ugentlig), Bari med Dubrovnik (ugentlig) & Bari med Split (ugentlig).

  Se Jadrolinija Mest populære ruter
  Top Jadrolinija ruter
 • Minoan Lines

  Minoan Lines Fragt

  Minoan Lines har fragt færgeforbindelser til havnen i Ancona med Patras (ugentlig), Ancona med Igoumenitsa (ugentlig), Ancona med Korfu (ugentlig), Heraklion med Milos (ugentlig) & Milos med Piræus (ugentlig).

  Se Minoan Lines Mest populære ruter
  Top Minoan Lines ruter
 • Moby Lines

  Moby Lines Fragt

  Moby Lines har fragt færgeforbindelser til havnen i Bastia med Genova (ugentlig), Bastia med Livorno (ugentlig), Genova med Olbia (ugentlig), Livorno med Olbia (dagligt), Olbia med Piombino (ugentlig) & Piombino med Portoferraio (ugentlig).

  Se Moby Lines Mest populære ruter
  Top Moby Lines ruter
 • P&O Ferries

  P&O Ferries Fragt

  P&O Ferries har fragt færgeforbindelser til havnen i Calais med Dover (dagligt) & Hull med Rotterdam (dagligt).

  Se P&O Ferries Mest populære ruter
  Top P&O Ferries ruter
 • P&O Irish Sea

  P&O Irish Sea Fragt

  P&O Irish Sea har fragt færgeforbindelser til havnen i Cairnryan med Larne (dagligt) & Dublin med Liverpool (ugentlig).

  Se P&O Irish Sea Mest populære ruter
  Top P&O Irish Sea ruter
 • Polferries

  Polferries Fragt

  Polferries har fragt færgeforbindelser til havnen i Gdansk med Nynæshamn (ugentlig) & Swinoujscie med Ystad (ugentlig).

  Se Polferries Mest populære ruter
  Top Polferries ruter
 • Red Funnel

  Red Funnel Fragt

  Red Funnel har fragt færgeforbindelser til havnen i Cowes med Southampton (dagligt).

  Top Red Funnel ruter
 • Steam Packet

  Steam Packet Fragt

  Steam Packet har fragt færgeforbindelser til havnen i Belfast med Douglas (ugentlig), Douglas med Dublin (ugentlig) & Douglas med Heysham (ugentlig).

  Se Steam Packet Mest populære ruter
  Top Steam Packet ruter
 • Stena Line

  Stena Line Fragt

  Stena Line har fragt færgeforbindelser til havnen i Frederikshavn med Gøteborg (dagligt), Grenå med Halmstad (dagligt), Belfast med Liverpool Birkenhead (ugentlig), Belfast med Cairnryan (ugentlig), Cherbourg med Rosslare (ugentlig), Dublin med Holyhead (dagligt), Fishguard med Rosslare (dagligt), Gdynia med Karlskrona (ugentlig), Gøteborg med Kiel (dagligt), Hanko med Nynæshamn (ugentlig), Harwich med Hook af Holland (dagligt), Liepaja med Travemunde (ugentlig), Nynæshamn med Ventspils (ugentlig) & Rostock med Trelleborg (ugentlig).

  Se Stena Line Mest populære ruter
  Top Stena Line ruter
 • Tallink Silja

  Tallink Silja Fragt

  Tallink Silja har fragt færgeforbindelser til havnen i Helsingfors med Tallinn (dagligt), Helsingfors med Stockholm (ugentlig), Stockholm med Tallinn (ugentlig) & Stockholm med Åbo (ugentlig).

  Se Tallink Silja Mest populære ruter
  Top Tallink Silja ruter
 • Tirrenia

  Tirrenia Fragt

  Tirrenia har fragt færgeforbindelser til havnen i Civitavecchia med Olbia (ugentlig), Genova med Porto Torres (ugentlig) & Napoli med Palermo (ugentlig).

  Se Tirrenia Mest populære ruter
  Top Tirrenia ruter
 • Trasmed GLE

  Trasmed GLE Fragt

  Trasmed GLE har fragt færgeforbindelser til havnen i Barcelona med Ibiza (ugentlig), Barcelona med Mahon (ugentlig), Barcelona med Palma (ugentlig), Ibiza med Valencia (ugentlig), Mahon med Valencia (ugentlig) & Palma med Valencia (ugentlig).

  Se Trasmed GLE Mest populære ruter
  Top Trasmed GLE ruter
 • TT Line

  TT Line Fragt

  TT Line har fragt færgeforbindelser til havnen i Karlshamn med Klaipeda (ugentlig), Karlshamn med Travemunde (ugentlig), Klaipeda med Trelleborg (ugentlig), Rostock med Trelleborg (ugentlig), Swinoujscie med Trelleborg (dagligt) & Travemunde med Trelleborg (ugentlig).

  Se TT Line Mest populære ruter
  Top TT Line ruter
 • Virtu Ferries

  Virtu Ferries Fragt

  Virtu Ferries har fragt færgeforbindelser til havnen i Pozzallo med Valletta (ugentlig).

  Se Virtu Ferries Mest populære ruter
  Top Virtu Ferries ruter
 • Wasaline

  Wasaline Fragt

  Wasaline har fragt færgeforbindelser til havnen i Umeå med Vaasa (ugentlig).

  Se Wasaline Mest populære ruter
  Top Wasaline ruter
 • Wightlink

  Wightlink Fragt

  Wightlink har fragt færgeforbindelser til havnen i Fishbourne med Portsmouth (dagligt) & Lymington med Yarmouth (dagligt).

  Se Wightlink Mest populære ruter
  Top Wightlink ruter