Ferry Las Perlas
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Ferry Las Perlas

Ferry Las Perlas leverer færgeoverfarter i bugten Panama, og forbinder Panama City til Pearl Islands øgruppe i Mellemamerika.

Ferry Las Perlas er et ungt panamansk selskab, der tilbyder en meget moderne service for lokalbefolkningen og et stigende antal besøgende.

Deres regelmæssige servicer tilbyder direkte transport fra Trump Tower i downtown Panama til øerne Saboga, Contadora og Viveros. Overfarterne tager omkring 90 minutter. Ferry Las Perlas garantere en fredelig tur med deres højteknologiske katamaraner, som er bygget til at sejle i Panamabugten.

Om bord finder du tv-skærme, en bar-cafe og toiletter. Bortset fra siddeområder, kan man også nyde soldækket og solstolene.

Pearl Islands er et dyreliv paradis med flere arter af fugle og skildpadder. De krystallinske vande af Saboga Island er stedet for hval og delfin elskere, da de regelmæssigt besøger øgruppen.

Udover deres færgeservice, tilbyder Ferry Las Perlas aktiviteter, såsom snorkling, fiskeri og ture til Panamabugtens kanal. På Viveros Island tilbyder de dagstur pakker.

Se Ferry Las Perlas sejlplaner, priser og book Ferry Las Perlas færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Ferry Las Perlas med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking