Ferry Las Perlas

Ferry Las Perlas leverer færgeoverfarter i bugten Panama, og forbinder Panama City til Pearl Islands øgruppe i Mellemamerika.

Ferry Las Perlas er et ungt panamansk selskab, der tilbyder en meget moderne service for lokalbefolkningen og et stigende antal besøgende.

Deres regelmæssige servicer tilbyder direkte transport fra Trump Tower i downtown Panama til øerne Saboga, Contadora og Viveros. Overfarterne tager omkring 90 minutter. Ferry Las Perlas garantere en fredelig tur med deres højteknologiske katamaraner, som er bygget til at sejle i Panamabugten.

Om bord finder du tv-skærme, en bar-cafe og toiletter. Bortset fra siddeområder, kan man også nyde soldækket og solstolene.

Pearl Islands er et dyreliv paradis med flere arter af fugle og skildpadder. De krystallinske vande af Saboga Island er stedet for hval og delfin elskere, da de regelmæssigt besøger øgruppen.

Udover deres færgeservice, tilbyder Ferry Las Perlas aktiviteter, såsom snorkling, fiskeri og ture til Panamabugtens kanal. På Viveros Island tilbyder de dagstur pakker.

Læs mere Læs mindre