Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ferries Del Caribe

Ferries del Caribe forbinder den Dominikanske Republik med Puerto Rico, hvor den sejler mellem havnene Santa Domingo og San Juan. Ferries del Caribe blev grundlagt i 2004, og er det bedste valg, hvis du skal transportere dig de knap 400 kilometer mellem Puerto Rico og den Dominikanske Republik.

Der er afgang fra Santo Domingo på søndage, tirsdage og torsdage, mens der er afgang fra San Juan på mandage, onsdage og fredage. Afgangene starter om aftenen og varer 12 timer. Det sjove starter, så snart du træder ombord på færgen "Ferries del Caribe", der leverer oplevelser, som er meget lig en cruise oplevelse.

Skibet blev bygget i Japan i 1990, og kan medbringe 1750 passagerer og 70 biler. Ombord på skibet kan du finde behagelige og rummelige passager stuer, hvor du finder Pullman sæder. Desuden er der et udvalg af en-suite kabiner både med og uden vindue. Til dem som gerne vil opgradere, findes den noget større Deluxe Ocean View med spektakulær havudsigt, køleskab, TV, dobbelt – og enkeltseng og badeværelse. Denne kahyt kan benyttes af op til 3 passagerer. Der forefindes også en Master suite som er endnu større og med dobbeltseng.

I forhold til underholdning, har det indtagende åbne dæk både en veludstyret bar og TV skærme, der kan holde dig beskæftiget. For underholdning sent om aftenen har Del Mar Bar gode omgivelser og en god atmosfære, samt en god bar og musik. Hvis du er ude efter noget at spise, er restauranterne åbne til morgenmad fra de tidlige morgentimer og gæster er velkomne til at besøge buffetten når de ankommer om aftenen.

Færgens butik har et udvalg af produkter, hvilket inkluderer souvenirs og alkohol. Butikken er åben mens færgen sejler.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Ferries Del Caribe produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Ferries Del Caribe sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Ferries Del Caribe ruter og havne

Tryk her for kort

Om bord Ferries Del Caribe

Alle Ferries Del Caribe ruter