Vi beklager, men Færøerne servicen er ikke længere tilgængelig.
...

Færger til Færøerne

Vores færger til Faroe Islands side er ikke længere tilgængelig, da der ikke tilbydes ruter i øjeblikket.

Med mere end 2500 ruter, er det muligt, at vi tilbyder en egnet overfart i nærheden, så tag et kig på vores havne, ruter eller destinationer sider for mere information eller kontakt os for vejledning.

Du kan også kigge efter alternativer ved at vælge fra menuerne i vores billetsøgning øverst på denne side.

Færger til Færøerne

Færøerne er en gruppe af 18 små øer beliggende i Golfstrømmen, nordvest for Skotland, omkring halvvejs mellem Norge og Island. Landmassen svarer til omkring 1400 kvadratkilometer og øerne har en samlet kystlinje på omkring 1000 km.

Øerne er en øgruppe og et selvstændigt land med deres eget parlament, flag og våbenskjold. Der er omkring 50.000 indbyggere, der taler et nationalt sprog, færøsk, som er rodfæstet i oldnordisk - dog er dansk og engelsk også bredt forstået.

Såvel som lokale færgeservicer, er der en ugentlig international færgeservice, som forbinder Færøerne til både Danmark og Island.

Smyril Line tilbyder servicer til Torshavn på Færøerne hele året rundt med deres luksuriøse færge, MS Norrøna, fra Hirtshals i Danmark og Seydisfjordur på Island.

Der er intet fungerende jernbanesystem på Færøerne på grund af det vulkanske landskab, som forårsager et vanskelig og stenet terræn. Der er dog lokale busser og et omfattende vejsystem.

Der er 600 km med veje og tunneler på Færøerne, herunder undersøiske tunneler og broer til at forbinde øerne.

Det offentlig transport system på Færøerne er omfattende og privatejet; de forskellige busruter sikre, at der er ruter til næsten hver bosætning på øerne mindst en gang om dagen.

En af de største grunde til at Færøerne er så populær blandt turister er deres smukk, naturlige terræn - dannet af lag af vulkansk basalt - og øernes maleriske landskab.

Der er også mange shoppingområder, inklusiv et indkøbscenter, som har flere populære kæder. Øerne har også et godt udvalg af restauranter, barer og cafeer.

Læs mere Læs mindre

Ruter og havne i Færøerne