Sydkorea

Sådan bookes færger fra Sydkorea til Lianyungang City

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Sydkorea og Lianyungang City leveret af 1 færgeselskab – LYG Ferry. Incheon til Lianyungang færge overfarten sejler ugentlig med en sejltid fra omkring 24 timer.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Sydkorea Lianyungang City overfarten mellem Incheon og Lianyungang.

Sydkorea Lianyungang City kort

Tryk her for kort

Færger fra Sydkorea til Lianyungang City

Om Sydkorea:

Sydkorea udgør den sydlige del af den koreanske halvø i Østasien, med Kina mod vest og Japan mod øst.

Landets historie går tilbage til 70.000 f.kr. og Sydkorea byder på mange historiske landmærker, inklusiv 12 Unesco verdensarv områder. Her er et fantastisk landskab, som omfatter enorme bjerge, maleriske rismarker og klynger af fjerntliggende øer.

Den energiske hovedstad, Seoul er en travl metropol fyldt med alt fra templer til barer og butikker. Mad bidrager væsentligt til karakteren af denne by; man kan nyde udsøgte måltider enten på gaden eller i en koreansk restaurant.

Der er et par havne i Sydkorea, som tilbyder ruter til en række destinationer. For internationale færgerute, er der overfarter over Det Japanske Hav, mens der er indenlandske ruter til øerne lige ud for den sydlige kyst.