Sydkorea

Sådan bookes færger fra Sydkorea til Chuja Island

Der er 2 færgeruter mellem Sydkorea og Chuja Island med 14 afgange ugentligt. Hanil Express leverer 2 ruter, Wando til Chuja sejler 7 afgange ugentligt & Jeju til Chuja omkring 7 gange ugentligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Sydkorea til Chuja Island for at tjekke informasjon.

Sydkorea Chuja Island kort

Tryk her for kort

Færger fra Sydkorea til Chuja Island

Om Sydkorea:

Sydkorea udgør den sydlige del af den koreanske halvø i Østasien, med Kina mod vest og Japan mod øst.

Landets historie går tilbage til 70.000 f.kr. og Sydkorea byder på mange historiske landmærker, inklusiv 12 Unesco verdensarv områder. Her er et fantastisk landskab, som omfatter enorme bjerge, maleriske rismarker og klynger af fjerntliggende øer.

Den energiske hovedstad, Seoul er en travl metropol fyldt med alt fra templer til barer og butikker. Mad bidrager væsentligt til karakteren af denne by; man kan nyde udsøgte måltider enten på gaden eller i en koreansk restaurant.

Der er et par havne i Sydkorea, som tilbyder ruter til en række destinationer. For internationale færgerute, er der overfarter over Det Japanske Hav, mens der er indenlandske ruter til øerne lige ud for den sydlige kyst.