Singapore

Sådan bookes færger fra Singapore til Batam

Der er flere færgeoverfarter fra Singapore til Batam. Færger forbinder pt. 2 havne i Singapore med 4 havne i Batam.

Der er 33 afgange dagligt på 5 færgeruter som leveres af 3 færgeselskaber, inklusiv Horizon Fast Ferry, Batam Fast Ferry & Majestic Fast Ferry. Den kortest overfart tager omkring 50 minutter (Harbourfront Centre til Harbour Bay).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Singapore og Batam. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Singapore Batam kort

Tryk her for kort

Om Singapore:

Singapore er et ø land i Sydøstasien, som ligger på den sydlige spids af Malay-halvøen.

På trods af at være sådan et lille land, har Singapore udviklet sig til et stort kommercielt punkt, med et af verdens største finansielle centre.

For mange år siden, var Singapore bare et beskedent fiskerleje, befolket af et indfødt forlig. Men i dag vil besøgende finde en livlig kosmopolitsk by med højhuse, anlagte haver og rig kulturarv.

Bortset fra at være en fantastisk destination, er Singapore også et godt punkt for videre rejse til de omkringliggende øer. Færger afgår fra Singapores to hovedhavne ved Harbourfront Centre og Tanag Merah, og sejler til mange destinationer i Riau øgruppen, inklusiv Batam, Bintan og Great Karimon.

Størstedelen af færger fra Singapore sejler til Batam, som bare ligger 20 kilometer væk over Singapore strædet. Færgerne er behagelige, hurtige og sejler dagligt, året rundt. Færger til Batam sejler fra Harbourfront Centre færgeterminal.

Færger til Bintan sejler fra Tanah Merah færgerterminal, til Bandar Bentan Telani nord på øen og Tanjung Pinang sydvest på øen. Overfarten tager omkring en time, og der er daglige afgange, året rundt.

Om Batam:

Den livlige ø Batam ligger i Riau øgruppen i Indonesien.

År af hektisk udvikling fulgte Batams udpegelse som en industriel frihandelszone og, mens øen er blevet mere fyldt, er der en perfekt blanding af arbejde og fritid.

Batam er nu den trejde største indgang til Indonesien, efter Bali og Jakarta. På grund af sin nærhed til Singapore, talrige førsteklasses hoteller, golfbaner og skattefri shopping, er Batam blevet en populær destination for lokale beboere og internationale turister.

Der er færger hele året rundt til Batam øen fra Singapores Harbourfront færgeterminal.

Færgeterminalerne i Batam Centre og Sekupang er hvor størstedelen af færger ankommer til, Harbour Bay er generelt destinationen for passagerer for Nagoya, øernes businesscenter, mens terminalerne på Waterfront City og Nongsa primært bruges af turister på vej til Batams feriesteder.