Sao Miguel

Sådan bookes færger fra Sao Miguel til Terceira

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Sao Miguel og Terceira leveret af 1 færgeselskab – Atlanticoline. Ponta Delgada til Praia da Vitoria færge overfarten sejler ugentlig med en sejltid fra omkring 4 timer 30 minutter.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Sao Miguel Terceira overfarten mellem Ponta Delgada og Praia da Vitoria.

Sao Miguel Terceira kort

Tryk her for kort

Færger fra Sao Miguel til Terceira

Om Sao Miguel:

Sao Miguel er den største ø i Azorerne, som er en portugisisk øgruppe beliggende i det nordlige Atlanterhav.

Sao Miguel, som er kendt lokalt som ’den grønne ø’, har et landskab, som er præget af bølgende bakker, store grønne sletter og høje bjerge. Her er også smukke kratersøer, sandstrande, blåt vand og en prisbelønnet nationalpark.

Den travle hovedstad Ponta Delgada tilbyder både en kosmopolitisk og historisk atmosfære, med et stort antal fascinerende monumenter og århundrede gamle bygninger, restauranter og en række butikker.

Som den mest populære ø i gruppen, byder Sao Miguel på mange færgeforbindelser til mange steder i skærgården. Ruterne betjenes af et populært lokale færgeselskab, men rejsetiden kan variere.