Santa Maria

Sammenlign færger fra Santa Maria til Sao Miguel

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Santa Maria og Sao Miguel leveret af 1 færgeselskab – Atlanticoline. Vila do Porto til Ponta Delgada færge overfarten sejler Weekly med en sejltid fra omkring 3 time 0 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Santa Maria Sao Miguel overfarten mellem Vila do Porto og Ponta Delgada.

Santa Maria Sao Miguel kort

Tryk her for kort

Færger fra Santa Maria til Sao Miguel

Om Santa Maria:

Santa Maria er den ældste og sydligste ø i den portugisiske øgruppe Azorerne i Nordatlanten.

Øen, som er kendt lokalt som ’ øen af solen’ og ’den gule ø’, har det mest solrige klima i Azorerne og et landskab, som er præget af tør vegetation og sandede kyster.

Santa Maria har også en rig kulturarv, hvilket er tydeligt i byen Anjos, som var Christopher Columbus første stop på hans rejse tilbage fra Amerika. De traditionelle hjem i Santa Marias landsbyer har en markant farvet skorsten i kontrast til det hvidkaklede murværk.

Santa Maria har også nogle af de bedste steder for svømning i gruppen, med et fantastisk udvalg af strande. Den mest populære strand er Praia Formosa på den sydlige kyst, som også byder på fremragende surfing, vandski og sejlads.

Santa Maria er godt forbundet til de andre øer i Azorerne med færge, med mange ruter til næsten alle øerne fra havnen på den sydvestlige kyst.