San Andres Islands

Sammenlign færger fra San Andres Islands til Providencia Island

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem San Andres Islands og Providencia Island leveret af 1 færgeselskab – Conocemos Navegando. San Andres til Providencia færge overfarten sejler Weekly med en sejltid fra omkring 3 time 30 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på San Andres Islands Providencia Island overfarten mellem San Andres og Providencia.

San Andres Islands Providencia Island kort

Tryk her for kort

Færger fra San Andres Islands til Providencia Island

Om San Andres Islands:

San Andres er en colombiansk koral ø i det Caribiske Hav, der ligger ca. 230 kilometer øst for Nicaragua.

Øen er den største i øhavet af samme navn, og kan prale af krystalklart vand, som er blevet erklæret et Unesco område, hvilket betyder, at snorklere og dykkere er garanteret at være omgivet af farverige fisk og koralrev, med en sigtbarhed på omkring 30 meter.

San Andres er også et fantastisk sted for sjove aktiviteter som windsurfing, jetski og kitesurfing, så der er noget for enhver smag.

Øens havn ligger på den nordøstlige kyst, og herfra er der hyppige afgange til Cayo Bolivar og Providencia, de andre småøer i skærgården, så det kunne ikke være nemmere at nyde en af Colombias msukkeste regioner.