Rangitoto Island

Sammenlign færger fra Rangitoto Island til New Zealand

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Rangitoto Island og New Zealand leveret af 1 færgeselskab – Fullers Ferry. Rangitoto til Auckland færge overfarten sejler Ugentlig med en sejltid fra omkring 0 time 25 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Rangitoto Island New Zealand overfarten mellem Rangitoto og Auckland.

Rangitoto Island New Zealand kort

Tryk her for kort

Færger fra Rangitoto Island til New Zealand

Om Rangitoto Island:

Rangitoto Island er den yngste vulkan i New Zealand, og ligger nordøst for Auckland i Hauraki-bugten.

Rangitoto dukkede på fra havet for kun 600 år siden, og tilbyder nu fantastiske vandrestier gennem frodig vegetation. Øen er hjemsted for den største pohutukawa skov i verden, som er et stort træ, der er kendt for at producere farvestrålende røde blade.

Som et skadedyr-frit miljø, er Rangitoto også hjem til en række sjældne fugle, hvilket gør øen til en fremragende destination for fugleinteresserede.

Rangitoto Island er en god destination for en dagstur fra hovedstaden, og der er hyppige afgange dagligt til Auckland Harbour og Devonport, en forstad nord for centrum. Færgerne afgår fra Islington Bay i øst og den nærliggende Motutapu Island.

Om New Zealand:

New Zealand er et lille land, på størrelse med Storbritannien eller Japan. Med en befolkning på bare 4 millioner, er landet ikke overfyldt.

New Zealand består af to hovedøer – Nordøen og Sydøen og mange mindre øer i det sydlige Stillehav. Øgruppen ligger ca. 1600 km sydøst for Australien.

New Zealand har et tempereret klima. Vinteren er temmelig kold i den sydlige del af Sydøen, men mild i den nordlige del af Nordøen.

Fordi øgruppen er beliggende på marginen af to kolliderende tektoniske plader (Stillehavet og Indo-Australien) er jordskælv almindelig, især i den sydvestlige del af Sydøen og centrale del af Nordøen. Som resultat af dette, er Nordøen præget af flere aktive og hvilende vulkanske kegler.

Wellington er New Zealands hovedstad. Byen er bygget på forstranden af Wellington Harbour og er omgivet af bjerge, der giver et naturskønt hjem for mange af landets nationale attraktioner.