Sammenlign færger fra Rangitoto Island til New Zealand
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Rangitoto Island

Rangitoto Island er den yngste vulkan i New Zealand, og ligger nordøst for Auckland i Hauraki-bugten.

Rangitoto dukkede på fra havet for kun 600 år siden, og tilbyder nu fantastiske vandrestier gennem frodig vegetation. Øen er hjemsted for den største pohutukawa skov i verden, som er et stort træ, der er kendt for at producere farvestrålende røde blade.

Som et skadedyr-frit miljø, er Rangitoto også hjem til en række sjældne fugle, hvilket gør øen til en fremragende destination for fugleinteresserede.

Rangitoto Island er en god destination for en dagstur fra hovedstaden, og der er hyppige afgange dagligt til Auckland Harbour og Devonport, en forstad nord for centrum. Færgerne afgår fra Islington Bay i øst og den nærliggende Motutapu Island.

Om New Zealand

New Zealand er et lille land, på størrelse med Storbritannien eller Japan. Med en befolkning på bare 4 millioner, er landet ikke overfyldt.

New Zealand består af to hovedøer – Nordøen og Sydøen og mange mindre øer i det sydlige Stillehav. Øgruppen ligger ca. 1600 km sydøst for Australien.

New Zealand har et tempereret klima. Vinteren er temmelig kold i den sydlige del af Sydøen, men mild i den nordlige del af Nordøen.

Fordi øgruppen er beliggende på marginen af to kolliderende tektoniske plader (Stillehavet og Indo-Australien) er jordskælv almindelig, især i den sydvestlige del af Sydøen og centrale del af Nordøen. Som resultat af dette, er Nordøen præget af flere aktive og hvilende vulkanske kegler.

Wellington er New Zealands hovedstad. Byen er bygget på forstranden af Wellington Harbour og er omgivet af bjerge, der giver et naturskønt hjem for mange af landets nationale attraktioner.

Færger fra Rangitoto Island til New Zealand

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking