Puerto Rico

Sammenlign færger fra Puerto Rico til Den Dominikanske Republik

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Puerto Rico og Den Dominikanske Republik leveret af 1 færgeselskab – Ferries Del Caribe. San Juan til Santo Domingo færge overfarten sejler Ugentlig med en sejltid fra omkring 13 time 0 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Puerto Rico Den Dominikanske Republik overfarten mellem San Juan og Santo Domingo.

Puerto Rico Den Dominikanske Republik kort

Tryk her for kort

Færger fra Puerto Rico til Den Dominikanske Republik

Om Puerto Rico:

Puerto Rico er et selvstyrende commonwealth af USA i det Caribiske Hav, der ligger mellem Den Dominikanske Republik og de Amerikanske Jomfruøer.

Selvom Puerto Rico i øjeblikket er et amerikansk område, blev landet opdaget af Christopher Columbus i 1493 og faldt under spansk regel i over 400 år, hvilket resulterede i den kulturelt mangfoldige nation, vi ser i dag.

Øen har et varierende landskabm, med endeløse strækninger af sandstrande, koralrev, tæt regnskove og høje bjerge. Det højeste punkt på Puerto Rico er 4.390 fod.

Puerto Rico er en god indgang til Den Dominikanske Republik, som ligger vest herfra. Man kan sejle fra øens hovedstad, San Juan, på nordkysten og fra byen Mayaguez på vestkysten.