Providencia Island

Sammenlign færger fra Providencia Island til San Andres Islands

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Providencia Island og San Andres Islands leveret af 1 færgeselskab – Conocemos Navegando. Providencia til San Andres færge overfarten sejler Weekly med en sejltid fra omkring 2 time 30 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Providencia Island San Andres Islands overfarten mellem Providencia og San Andres.

Providencia Island San Andres Islands kort

Tryk her for kort

Færger fra Providencia Island til San Andres Islands

Om Providencia Island:

Providencia er en colombiansk ø, som ligger 90 kilometer nord for San Andres i Det Caribiske Hav, mellem Costa Rica og Jamaica.

På grund af dens isolerede beliggenhed, er Porvidencia uspoleret af masseturisme, og har nogle af de fineste dykkersteder i verden, hvilket gør øen til en ægte caribiske perle. Besøgende vil bare finde et par små hytter og hoteller i de små landsbyer Aguadulce og Bahia Suroeste på vestkysten.

Såvel som at snorkle i krystalklart vand fyldt med tropiske fisk og farverige koraller, kan man vandre langs nogle af de fantastiske vandrestier i det bjergrige interiør, så der er nok at lave.

Øens havn ligger på nordkysten, hvorfra der er færgeruter til San Andres næsten hver dag.