Pico

Sådan bookes færger fra Pico til Terceira

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Pico og Terceira leveret af 1 færgeselskab – Atlanticoline. Madalena til Praia da Vitoria færge overfarten sejler ugentlig med en sejltid fra omkring 8 timer.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Pico Terceira overfarten mellem Madalena og Praia da Vitoria.

Pico Terceira kort

Tryk her for kort

Færger fra Pico til Terceira

Om Pico:

Pico er den næststørste ø i azorerne, som er en portugisisk øgruppe i Nordatlanten.

Pico er en af de bedste øer i Azorerne for vandreture og cykling, med et landskab domineret af eksotiske planter og dens vulkan, også kaldt Pico. Vinproduktionen spiller også en vigtig rolle i Picos kultur, men vinmarker, som er beskyttet af Unesco i Lajido, Cabrito og Madelena.

Pico nogle af de infste naturlige svømme huller i skærgården, og det længste lava rør i Europa, som er over 5 km lang, så der er masse at nyde.

Pico har en central beliggenhed i Azorerne, og er et godt udgangspunkt for resten af øgruppen. Fra øens hovedhavn på den nord-centrale kyst, er der mange færgeruter til de fleste af de andre øer.