Pico

Sammenlign færger fra Pico til Terceira

Der er 2 ferry routes mellem Pico og Terceira med 12 afgange ugentligt. Atlanticoline leverer 2 routes, Sao Roque til Praia da Vitoria sejler 10 gange dagligt, & Madalena til Praia da Vitoria som sejler 2 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Pico til Terceira for at tjekke informasjon.

Pico Terceira kort

Tryk her for kort

Om Pico:

Pico er den næststørste ø i azorerne, som er en portugisisk øgruppe i Nordatlanten.

Pico er en af de bedste øer i Azorerne for vandreture og cykling, med et landskab domineret af eksotiske planter og dens vulkan, også kaldt Pico. Vinproduktionen spiller også en vigtig rolle i Picos kultur, men vinmarker, som er beskyttet af Unesco i Lajido, Cabrito og Madelena.

Pico nogle af de infste naturlige svømme huller i skærgården, og det længste lava rør i Europa, som er over 5 km lang, så der er masse at nyde.

Pico har en central beliggenhed i Azorerne, og er et godt udgangspunkt for resten af øgruppen. Fra øens hovedhavn på den nord-centrale kyst, er der mange færgeruter til de fleste af de andre øer.