Pico

Sammenlign færger fra Pico til Sao Miguel

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Pico og Sao Miguel leveret af 1 færgeselskab – Atlanticoline. Sao Roque til Ponta Delgada færge overfarten sejler Weekly med en sejltid fra omkring 12 time 0 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Pico Sao Miguel overfarten mellem Sao Roque og Ponta Delgada.

Pico Sao Miguel kort

Tryk her for kort

Færger fra Pico til Sao Miguel

Om Pico:

Pico er den næststørste ø i azorerne, som er en portugisisk øgruppe i Nordatlanten.

Pico er en af de bedste øer i Azorerne for vandreture og cykling, med et landskab domineret af eksotiske planter og dens vulkan, også kaldt Pico. Vinproduktionen spiller også en vigtig rolle i Picos kultur, men vinmarker, som er beskyttet af Unesco i Lajido, Cabrito og Madelena.

Pico nogle af de infste naturlige svømme huller i skærgården, og det længste lava rør i Europa, som er over 5 km lang, så der er masse at nyde.

Pico har en central beliggenhed i Azorerne, og er et godt udgangspunkt for resten af øgruppen. Fra øens hovedhavn på den nord-centrale kyst, er der mange færgeruter til de fleste af de andre øer.