Motuihe Island

Sådan bookes færger fra Motuihe Island til New Zealand

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Motuihe Island og New Zealand leveret af 1 færgeselskab – Fullers Ferry. Motuihe til Auckland færge overfarten sejler ugentlig med en sejltid fra omkring 35 minutter.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Motuihe Island New Zealand overfarten mellem Motuihe og Auckland.

Motuihe Island New Zealand kort

Tryk her for kort

Færger fra Motuihe Island til New Zealand

Om Motuihe Island:

Den lille ø Motuihe ligger øst af Auckland, New Zealand i Hauraki-bugten.

Som et skadegørefrit rekreationsområde med klart vand, sandstrande og spændende vandrestier, tilbyder Motuihe en fantastisk destination for en dagstur fre fastlandet New Zealand.

Øen har en interessant historie. Den begyndte som et maori forlig, men blev i enden brugt som en karantæne under skarlagensfeber udbruddet i det 19. århundrede, og senere udviklede til en flåde uddannelses base under anden verdenskrig.

Siden da er den blevet omdannet til et fristed med forskellige fuglearter, inklusiv kiwi og tuatara, hvilket gør den til et fremragende sted for fuglekikkeri.

Der er færger fra norden, hvor man kan sejle tilbage til Auckland på omkring 30 minutter med et af byens førende færgeselskaber.

Om New Zealand:

New Zealand er et lille land, på størrelse med Storbritannien eller Japan. Med en befolkning på bare 4 millioner, er landet ikke overfyldt.

New Zealand består af to hovedøer – Nordøen og Sydøen og mange mindre øer i det sydlige Stillehav. Øgruppen ligger ca. 1600 km sydøst for Australien.

New Zealand har et tempereret klima. Vinteren er temmelig kold i den sydlige del af Sydøen, men mild i den nordlige del af Nordøen.

Fordi øgruppen er beliggende på marginen af to kolliderende tektoniske plader (Stillehavet og Indo-Australien) er jordskælv almindelig, især i den sydvestlige del af Sydøen og centrale del af Nordøen. Som resultat af dette, er Nordøen præget af flere aktive og hvilende vulkanske kegler.

Wellington er New Zealands hovedstad. Byen er bygget på forstranden af Wellington Harbour og er omgivet af bjerge, der giver et naturskønt hjem for mange af landets nationale attraktioner.