Sammenlign færger fra Mexico til Baja California Sur
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Mexico

Mexico er omgivet af USA mod nord og Mellemamerika mod syd, og er kendt for sit varieret landskab, gamle ruiner og populære køkken.

I hele landet ligger forhistoriske rester, med Maya og Aztec templer næsten over alt. Den verdenskendte Chichen Itza ligger i Yucatan regionen mod øst.

Landets 10.000 kilometer lange kystlinje er velsignet med mange fantastiske strande.

Hovedstaden, Mexico City, er det finansielle og kulturelle centrum, med en blomstrende kulinarisk scene og et smukt historisk center. Her er også enestående arkitektur og kongelige bygninger.

Færger er en fantastisk måde at komme rundt i Mexico på. Den smukke Baja California Sur er nem at komme til fra et par havne på vestkysten, og der er hyppige afgange, der drives af et populært lokalt færgeselskab.

Om Baja California Sur

Mexicos yngste stat, Baja California Sur, danner den sydlige halvdel af havløen af samme navn i nordvest.

Baja California Sur er en af landets mest charmernede og fascinerende regioner. Blandt det tørre terræn vokser ejendommelig vegetation, ukendt blandt udenlandske turister. Det mest bemærkelsesværdige er Boojum træet, som er formet som hovedet på en pastinak. Men der er også nogle klassiske fotogene baggrunde med smukke strande langs kysten og fantastiske geologiske formationer som ”Land’s End”. Det er også hjemsted til en af de største beskyttede reserver i Latinamerika.

Længere mod syd ligger hovedstaden, La Paz, en kosmpolitisk by med smukke promenader og masser af butikker. Los Cabos er en anden populær turistby, takket være dens summerende natteliv, imponerende katedral og fremragende hvalsafari udflugter.

Det er nemt at sejle over den Californiske Bugt til Baja California Sur. Der er regelmæssige færger fra et par byen i den mexikanske delstat Sinaloa, til La Paz.

Færger fra Mexico til Baja California Sur

Kundeservice

CSBannerText