Malaysia

Sammenlign færger fra Malaysia til Singapore

Der er 2 ferry routes mellem Malaysia og Singapore med 17 afgange ugentligt. Batam Fast Ferry leverer 2 routes, Desaru til Tanah Merah sejler 3 gange dagligt, & Tanjung Pengelih til Tanah Merah som sejler 14 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Malaysia til Singapore for at tjekke informasjon.

Malaysia Singapore kort

Tryk her for kort

Om Malaysia:

Malaysia er et sydøstasiatisk land delt i to af Det Sydkinesiske Hav, og har moderne bylandskaber, tropiske øer og naturlige baggrunde.

Det er en mangfoldig nation i både sin kulturarv og landskaber, så der er noget for enhver smag. Tæt regnskov indtager den østlige del af Borneo, mens den travle hovedstad Kuala Lumpur er hjemsted for de berømte Petronas Towers, som engang var de højeste i verden.

George Town på øen Penang er defineret ved kolonial og indfødt arkitektur og spektakulære madmarkeder, som tilbyder en god blanding af køkkener, og er Malaysias gastronomiske hovedstad.

Som en region med mange øer, er færger i Sydøstasien en meget poopulær måde at komme rundt på, og fra Malaysia kan man sejle til forskellige internationale destinationer, herunder Singapore og Thailand.

Om Singapore:

Singapore, som er beliggende i det sydøstlige Asien, er en bystat og ø-land, som ligger ud for den sydlige spids af Malayahalvøen.

Med et areal på omkring 710 kvadratkilometer, er Singapore et af de mindste lande i verden, og det mindste i regionen.

Singapore er en travel kosmopolitisk by, og hjem til en harmonisk blanding af kultur, køkken, kunst og arkitektur. Landet er rig på kontrast og farver. Faktisk vil man opdage, at Singapore har aspekter fra både øse og vest på mange interessante måder.