Sammenlign færger fra Malaysia til Singapore
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Malaysia

Malaysia er et sydøstasiatisk land delt i to af Det Sydkinesiske Hav, og har moderne bylandskaber, tropiske øer og naturlige baggrunde.

Det er en mangfoldig nation i både sin kulturarv og landskaber, så der er noget for enhver smag. Tæt regnskov indtager den østlige del af Borneo, mens den travle hovedstad Kuala Lumpur er hjemsted for de berømte Petronas Towers, som engang var de højeste i verden.

George Town på øen Penang er defineret ved kolonial og indfødt arkitektur og spektakulære madmarkeder, som tilbyder en god blanding af køkkener, og er Malaysias gastronomiske hovedstad.

Som en region med mange øer, er færger i Sydøstasien en meget poopulær måde at komme rundt på, og fra Malaysia kan man sejle til forskellige internationale destinationer, herunder Singapore og Thailand.

Om Singapore

Singapore, som er beliggende i det sydøstlige Asien, er en bystat og ø-land, som ligger ud for den sydlige spids af Malayahalvøen.

Med et areal på omkring 710 kvadratkilometer, er Singapore et af de mindste lande i verden, og det mindste i regionen.

Singapore er en travel kosmopolitisk by, og hjem til en harmonisk blanding af kultur, køkken, kunst og arkitektur. Landet er rig på kontrast og farver. Faktisk vil man opdage, at Singapore har aspekter fra både øse og vest på mange interessante måder.

Færger fra Malaysia til Singapore

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking