Langkawi

Sammenlign færger fra Langkawi til Thailand

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Langkawi og Thailand leveret af 1 færgeselskab – Satun Pakbara Speed Boat Club. Langkawi (Telaga Harbour Marina) til Koh Lipe (Pattaya Beach) færge overfarten sejler Ugentlig med en sejltid fra omkring 0 time 30 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Langkawi Thailand overfarten mellem Langkawi (Telaga Harbour Marina) og Koh Lipe (Pattaya Beach).

Langkawi Thailand kort

Tryk her for kort

Om Langkawi:

Langkawi er et malaysisk arkipelag, som består af 99 øer i Andamanhavet, og ligger omkring 30 kilometer fra fastlandet.

Dets fulde navn er ’Langkawi, Jewel of Kedah’, så det er ikke nogen overraskelse, at øerne har nogle fantastiske naturlige træk, med klart vand, hvide strande og tæt jungle.

Langkawi har undgået masse kommercialisering og har stadig en autentisk atmosfære. For eksempel kan mange traditionelle landsbyer, kendt som ’kampung’ findes kort fra luksus spabade og strandbarer.

Hovedhavnen ligger på Palau Langkawis sydøstlige hjørne, hvorfra der er daglige færger til Koh Lipe. Ruterne tager normal kun omkring 90 minutter.