Kangaroo Island

Sådan bookes færger fra Kangaroo Island til Australien

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Kangaroo Island og Australien leveret af 1 færgeselskab – Sealink Kangaroo Island. Penneshaw til Cape Jervis færge overfarten sejler dagligt med en sejltid fra omkring 45 minutter.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Kangaroo Island Australien overfarten mellem Penneshaw og Cape Jervis.

Kangaroo Island Australien kort

Tryk her for kort

Færger fra Kangaroo Island til Australien

Om Kangaroo Island:

Kangaroo Island er Australiens tredjestørste ø, og ligger 112 kilometer sydvest for Adelaide.

Øen har 509 kilometer af smuk kystlinje og en række fremragende nationalparker, så er et paradis for dem, som elsker vildmarken og dyrelivet. Her er sæler, pingviner, delfiner og selvøflgelig masser af kænguruer.

Et af de bedste områder at møde det lokale dyreliv, er ved Rocky River mod vestkysten, der støder op til Flinders Chase National Parks fascinerende klippeformationer og smukke kulisser.

Penneshaw havn ligger på øens østkyst og har hyppige afgange hver dag til Cape Jervis på fastlandets sydvestlige kyst. Derfra er man lidt over 100 kilometer fra Adelaide, hvilket gør det til en port til syd Australien.

Om Australien:

Australien er verdens største ø – men mindste kontinent. Det er det 6 største landmasse og har det tredje største hav område i verden.

Australien er kendt for sin forskelligartede natur miljøer, unikke dyreliv, spektakulære landskaber og kosmopolitiske byer. De kystnære byer Sydney og Melbourne, Guldkysten i Queensland og verdens største koralrev er alle gode steder at besøge.