Flores

Sammenlign færger fra Flores til Sao Jorge

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Flores og Sao Jorge leveret af 1 færgeselskab – Atlanticoline. Lajes til Velas færge overfarten sejler Weekly med en sejltid fra omkring 12 time 0 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Flores Sao Jorge overfarten mellem Lajes og Velas.

Flores Sao Jorge kort

Tryk her for kort

Færger fra Flores til Sao Jorge

Om Flores:

Flores er den vestligste ø på Azorerne, en selvstyrende region i Portugal i Nordatlanten.

Flores betragtes som den mest attraktive ø i gruppen, og har et robust smukt terræn bestående af storslåede kratersøer, dramatiske klipper og farvestrålende blomster. Landsbyen Faja Grande er den vestligste i Europa.

Flores er en fantastisk destination for canyoning og vandreture, takket være det store uspolerede, bakkede landskab. Her er også masser af dejlige strande, hvis man foretrækker en mere aflsappet dag på øen.

Flores er den eneste ø i Azorerne, som leverer færgeoverfarter til Corvo, hvilket betyder, at den tilbyder de fleste ruter til øgruppen. Fra hovedstaden i nord og landsbyen Lahes Das Flores mod syd, kan man sejle til alle destinationer i denne smukke øgruppe.