Flores

Sammenlign færger fra Flores til Graciosa

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Flores og Graciosa leveret af 1 færgeselskab – Atlanticoline. Lajes til Vila da Praia færge overfarten sejler Weekly med en sejltid fra omkring 15 time 15 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Flores Graciosa overfarten mellem Lajes og Vila da Praia.

Flores Graciosa kort

Tryk her for kort

Færger fra Flores til Graciosa

Om Flores:

Flores er den vestligste ø på Azorerne, en selvstyrende region i Portugal i Nordatlanten.

Flores betragtes som den mest attraktive ø i gruppen, og har et robust smukt terræn bestående af storslåede kratersøer, dramatiske klipper og farvestrålende blomster. Landsbyen Faja Grande er den vestligste i Europa.

Flores er en fantastisk destination for canyoning og vandreture, takket være det store uspolerede, bakkede landskab. Her er også masser af dejlige strande, hvis man foretrækker en mere aflsappet dag på øen.

Flores er den eneste ø i Azorerne, som leverer færgeoverfarter til Corvo, hvilket betyder, at den tilbyder de fleste ruter til øgruppen. Fra hovedstaden i nord og landsbyen Lahes Das Flores mod syd, kan man sejle til alle destinationer i denne smukke øgruppe.

Om Graciosa:

Graciosa er en Unesco World Biosphere Reserve ø i Azorerne, som er en portugisisk øgruppe i Nordatlanten.

Øens navn er portugisisk for ”yndeful” og Graciosa, vis kælenavn er ”hvide ø”, er en af de mest fredelige og maleriske i øgruppen, og er karakteriseret af sine bakker og hvidkalkede huse. Med rødder i landbrug, er landskabet primært hvedemarker og vinmarker, så her produceres nogle af de fineste vine i landet.

Populære aktiviteter på Graciosa inkluderer afslapning i naturlige varme pools, udforskning af svolv huler og dykning, og den smukke hovedby, Santa Cruz, har smalle, brostensbelagte gader og et charmerende central torv, som er værd at se.

Graciosa ligger i en relativt central beliggenhed i Azorerne, så det er praktisk at komme dertil med færge. Der er ruter fra næsten alle de andre øer, til Vila da Praia på Graciosas østkyst.