Fiji

Sammenlign færger fra Fiji til Yaqeta Island

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Fiji og Yaqeta Island leveret af 1 færgeselskab – Awesome Adventures Fiji. Denarau til Navutu Stars færge overfarten sejler Weekly med en sejltid fra omkring 4 time 0 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Fiji Yaqeta Island overfarten mellem Denarau og Navutu Stars.

Fiji Yaqeta Island kort

Tryk her for kort

Færger fra Fiji til Yaqeta Island

Om Fiji:

Fiji er en øgruppe i det sydlige Stillehav, som består af omkring 330 øer, hvoraf kun en tredjedel er beboede.

Fiji er en leder i økoturisme og hjem til en endeløs mængde af strande og farvestrålende koralrev og er smuk både over og under vandet. Øgruppen er også betragtet som ’den bløde koral hovedstad i verden’, og tilbyder nogle af de fineste dykning steder i Stillehavet.

Taget i betragtning mængden af øer og holme i Fiji, er der et stort udvalg af agnge fra Denarau på Viti Levu vestkyst. Der er mange daglige afgange til forskellige destinationer, og rejser med færge er langt den nemmeste måde at komme omkring i dette tropiske paradis.