Fiji

Sådan bookes færger fra Fiji til Nacula Island

Der er 3 færgeruter mellem Fiji og Nacula Island med 21 afgange ugentligt. Awesome Adventures Fiji leverer 3 ruter, Denarau til Oarsman Bay Lodge sejler 7 afgange ugentligt, Denarau til Blue Lagoon Beach Resort omkring 7 gange ugentligt & Denarau til Nabua Lodge omkring 7 gange ugentligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Fiji til Nacula Island for at tjekke informasjon.

Fiji Nacula Island kort

Tryk her for kort

Om Fiji:

Fiji er en øgruppe i det sydlige Stillehav, som består af omkring 330 øer, hvoraf kun en tredjedel er beboede.

Fiji er en leder i økoturisme og hjem til en endeløs mængde af strande og farvestrålende koralrev og er smuk både over og under vandet. Øgruppen er også betragtet som ’den bløde koral hovedstad i verden’, og tilbyder nogle af de fineste dykning steder i Stillehavet.

Taget i betragtning mængden af øer og holme i Fiji, er der et stort udvalg af agnge fra Denarau på Viti Levu vestkyst. Der er mange daglige afgange til forskellige destinationer, og rejser med færge er langt den nemmeste måde at komme omkring i dette tropiske paradis.