Faial

Sådan bookes færger fra Faial til Terceira

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Faial og Terceira leveret af 1 færgeselskab – Atlanticoline. Horta til Praia da Vitoria færge overfarten sejler ugentlig med en sejltid fra omkring 8 timer 50 minutter.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Faial Terceira overfarten mellem Horta og Praia da Vitoria.

Faial Terceira kort

Tryk her for kort

Færger fra Faial til Terceira

Om Faial:

Faial er en del af den centrale gruppe i Azorerne, en portugisisk øgruppe i Nordatlanten.

Kystlinjen har nogle smukke vulkanske strande, mens den vestlige kystlinje har dramatiske klipper. Ude på vandet er der et stort antal aktiviteter, som windsurfing, kajak, dykning og hvalsafari.

Det indre er domineret af et enormt krater, som var placeringen af den seneste væsentlige vulkansk aktivitet på Azorerne, som tilføjede omkring 1 kilometer til landmassen i 1957.

Der er afgange til de fleste øer i Azorerne fra den livlig havneby Horta på den sydøstlige kyst. Da øgruppen er spredt tyndt i Nordatlanten, kan rejsetiden til hver ø variere betydeligt.