Sammenlign færger fra Faial til Flores
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Faial

Faial er en del af den centrale gruppe i Azorerne, en portugisisk øgruppe i Nordatlanten.

Kystlinjen har nogle smukke vulkanske strande, mens den vestlige kystlinje har dramatiske klipper. Ude på vandet er der et stort antal aktiviteter, som windsurfing, kajak, dykning og hvalsafari.

Det indre er domineret af et enormt krater, som var placeringen af den seneste væsentlige vulkansk aktivitet på Azorerne, som tilføjede omkring 1 kilometer til landmassen i 1957.

Der er afgange til de fleste øer i Azorerne fra den livlig havneby Horta på den sydøstlige kyst. Da øgruppen er spredt tyndt i Nordatlanten, kan rejsetiden til hver ø variere betydeligt.

Om Flores

Flores er en portugisisk ø som tilhører øgruppen Azorerne, som er spredt over Nordatlanten.

Øen har fået sit navn fra forekomsten af vilde blomster, for det meste blå eller lyserøde i farve, og mange andre oprindelige botaniske arter. Blomster befolkningen gav også Flores en plads på Unesco World Biosphere Reserve listen i 2009, så man er garanteret nogle betagende naturskønne vandreture.

Flores har også mange spændende muligheder for klatrere og bjergbestigere, særligt Groto de Enxareus, som er en stor hule, som måler 50 meter i længde og 25 meter i bredde. Morro Alto er det højeste punkt, over 900 meter, og tilbyder en vidunderlig udsigt øver krater søerne.

Flores er hjemsted for Europas vestligste by, Faja Grande, og den lille by Fajazinha på vestkysten, er kendt for sine smukke vandmøller og hvidkalkede huse.

Man kan komme til Flores med færge fra alle øerne i Azorerne, som sejler til Lajes Das Flores på sydkysten. Der er lidt flere afgange fra den nærliggende ø Corvo mod nord. Færger på denne rute lægger også til i Santa Cruz, som ligger lidt længere op ad kysten.

Færger fra Faial til Flores

Kundeservice

CSBannerText