England

Sådan bookes færger fra England til Belgien

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem England og Belgien leveret af 1 færgeselskab – P&O Ferries. Hull til Zeebrugge færge overfarten sejler ugentlig med en sejltid fra omkring 13 timer 15 minutter.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på England Belgien overfarten mellem Hull og Zeebrugge.

England Belgien kort

Tryk her for kort

Færger fra England til Belgien

Om England:

England omfatter de centrale og sydlige dele af Storbaitannien, som ligger i det nordlige Atlanterhav, adskilt fra det kontinentale Europa.

Landet er det største af de fire lande, der udgør Storbritannien, og omfatter også 100 mindre øer, herunder Isle of White og Isle of Scilly.

Englands hovedstad, London, er et stort og varieret center og en global hovedstad af finans, mode og kultur.

Rejse med færge er populært blandt den britisk offentlighed og som en ø med et væld af førsteklasses havne, er en England et afgangspunkt til mange destinationer, både indenlandske og internationale. Mange af verdens førende færgeselskaber er velkendte navne.

Om Belgien:

Med en befolkning på omkring 11 millioner mennesker og tre officielle sprog, er Belgien omkranset af Frankrig, Luxembourg, Tyskland og Holland, og landets kyst ligger ud mod Nordsøen.

Belgien er et fantastisk sted at besøge med mange destinationer at vælge imellem for en kort eller lang tur. Fra kendte byer i den nordlige region Fladern, såsom Antwerpen, Gent og Brugge , til dem i den sydlige fransktalende region Vollonien af Liège, Namur og Mons til den flersprogede hovedstad Bruxelles.

På trods af sin størrelse og måske lidt kedelige ry, er Belgien et af de mest multikulturelle steder i Europa, og omtales undertider som Europa i en nøddeskal.

Der er færgeforbindelser mellem Belgien og Storbritannien.