Dominican Republic

Sammenlign færger fra Den Dominikanske Republik til Puerto Rico

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Den Dominikanske Republik og Puerto Rico leveret af 1 færgeselskab – Ferries Del Caribe. Santo Domingo til San Juan færge overfarten sejler Ugentlig med en sejltid fra omkring 13 time 0 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Den Dominikanske Republik Puerto Rico overfarten mellem Santo Domingo og San Juan.

Den Dominikanske Republik Puerto Rico kort

Tryk her for kort

Færger fra Den Dominikanske Republik til Puerto Rico

Om Den Dominikanske Republik:

Den Dominikanske Republik er det næstestøreste land i Caribien, og deler sin ø med Haiti mod vest.

Den Dominikanske Republik tilbyder det mest forskelligartede terræn i Caribien, fra tæt regnskov til fin, hvid strand. En anden af landets største attrkationer er det store udvalg af fremragende golfbaner, som er tilgængelig hele året rundt.

Landet kan prale af, at have Caribiens højeste punkt og største sø, samt Amerikas første katedral , slot og kloster i Santo Domingo Colonial Zone, så der er masser at se og lave i dette smukke landet.

Den Dominikanske Republiks primære havn ligger i hovedstaden, Santo Domingo på den sydlige kyst, forbundet af et stort netværk af veje, inklusiv motorvejen DR-1. Havnen er en praktisk indgang til det nærliggende ø land Puerto Rico mod øst, med hyppige afgange hver uge til San Juan på nordkysten.