Chuja Island

Sammenlign færger fra Chuja Island til Sydkorea

Der er 2 ferry routes mellem Chuja Island og Sydkorea med 14 afgange ugentligt. Hanil Express leverer 2 routes, Chuja til Wando sejler 7 gange dagligt, & Chuja til Jeju som sejler 7 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Chuja Island til Sydkorea for at tjekke informasjon.

Chuja Island Sydkorea kort

Tryk her for kort

Færger fra Chuja Island til Sydkorea

Om Chuja Island:

Chuja ø ligger halvvejs mellem Jeru mod syd og det sydkoreanske fastland mod nord.

Chuja er bestående af to hovedøer, som er forbundet af en bro kaldet Hachuja og Sangchuja, som betyder ’øvre’ og ’nedre’ Chuja, har også 38 ubeboede øer, som ligger lige ud for kysten.

Øerne er fantastisk for havfiskeri, med et stort udvalg af arter. På land omfatter nogle af hovedattraktionerne et leve sted for sorte ringduer og skrin af Choi Yeong, som er en berømt hær general fra det 14. århundrede.

Chujas færgeterminal ligger på østkysten, og herfra er der hyppige fgange til øen Jeju og havnen i Wando på fastlandet. Ruterne betjenes af det Sydkoreas førende færgeselskaber, med afgange næsten hver dag.

Om Sydkorea:

Sydkorea, offcielt kendt som Republikken Korea, er et land, der udgør den sydlige del af den koreanske halvø, med Kina i vest og Japan i sydøst.

Sydkorea er blevet et populært rejsemål, og hovedstaden Seoul må ses. Byen er hjemsted for mange paladser samt Seoul tårnet. Byen Busan er hjemstedet for den smukke Haeundae strand, hvor familier i sommersæsonen kan nyde den bedste udsigt over havet.