Canada

Sammenlign færger fra Canada til British Columbia

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Canada og British Columbia leveret af 1 færgeselskab – Pacific Ferries. Horseshoe Bay til Keats Landing færge overfarten sejler Weekly med en sejltid fra omkring 0 time 30 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Canada British Columbia overfarten mellem Horseshoe Bay og Keats Landing.

Canada British Columbia kort

Tryk her for kort

Færger fra Canada til British Columbia

Om Canada:

Canada er verdens næststørste land af samlede areal, og afgrænser mod USA i syd.

Canada er ikke bare velsignet med et af de mest betagende naturlandskaber i verden, men har også en mangfoldig kultur og en række levende byer.

Det er et paradis for alle slags rejsende; man kan se spækhuggere langs vestkysten, stå på ski ed Whistler Mountain, udforske landmærker eller prøve noget af det franske køkken i en summerende stortby.

Britisk Columbias kystlinje strækker sig over 25,000 km og øerne Graham og Victorie ligger lige ud for kysten, og der er masser af afgangshavne at vælre imellem. Der er mange ruter til rådighed for både internationale og nationale ruter, der alle drives af top kvalitet færgeselskaber.