Sammenlign færger fra Batam til Singapore
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Batam

Øen Batam ligger 20 kilometer syd for Singapore og er Indonesiens industrielle hovedpunkt, og er også ved at blive et turistmål.

Batam City er den 8. største i landet og tilbyder gode shoppingmuligheder, med et stort udvalg af travle markeder, som sælger et stort udvalg af varer. Byen har også nogle fremragende golfbaner og et pulserende natteliv, som tiltrækker et stigende antal af besøgende hvert år.

Men for turister bruges Batam primært som en port til Singapore og derefter Malaysia. Øen er også en god placering for en mellemlanding, hvis man rejser gennem Indonesien.

På grund af deres nærhed, er færgerejser den hurtigste måde at komme mellem Singapore og Batam. Der er også et par havne langs nordkysten, som tilbyder talrige overfarter til Singapores Harbourfront Centre og havnen i Tanah Merah, længere øst langs kysten.

Om Singapore

Singapore, som er beliggende i det sydøstlige Asien, er en bystat og ø-land, som ligger ud for den sydlige spids af Malayahalvøen.

Med et areal på omkring 710 kvadratkilometer, er Singapore et af de mindste lande i verden, og det mindste i regionen.

Singapore er en travel kosmopolitisk by, og hjem til en harmonisk blanding af kultur, køkken, kunst og arkitektur. Landet er rig på kontrast og farver. Faktisk vil man opdage, at Singapore har aspekter fra både øse og vest på mange interessante måder.

Færger fra Batam til Singapore

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking