Batam

Sådan bookes færger fra Batam til Singapore

Der er 3 færgeruter mellem Batam og Singapore med 24 afgange dagligt. Horizon Fast Ferry leverer 1 rute, Harbour Bay til Harbourfront Centre som sejler 22 gange dagligt. Batam Fast Ferry leverer 2 ruter, Nongsapura til Tanah Merah sejler 5 afgange ugentligt & Batam Centre til Tanah Merah omkring 7 gange ugentligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Batam til Singapore for at tjekke informasjon.

Batam Singapore kort

Tryk her for kort

Om Batam:

Øen Batam ligger 20 kilometer syd for Singapore og er Indonesiens industrielle hovedpunkt, og er også ved at blive et turistmål.

Batam City er den 8. største i landet og tilbyder gode shoppingmuligheder, med et stort udvalg af travle markeder, som sælger et stort udvalg af varer. Byen har også nogle fremragende golfbaner og et pulserende natteliv, som tiltrækker et stigende antal af besøgende hvert år.

Men for turister bruges Batam primært som en port til Singapore og derefter Malaysia. Øen er også en god placering for en mellemlanding, hvis man rejser gennem Indonesien.

På grund af deres nærhed, er færgerejser den hurtigste måde at komme mellem Singapore og Batam. Der er også et par havne langs nordkysten, som tilbyder talrige overfarter til Singapores Harbourfront Centre og havnen i Tanah Merah, længere øst langs kysten.

Om Singapore:

Singapore, som er beliggende i det sydøstlige Asien, er en bystat og ø-land, som ligger ud for den sydlige spids af Malayahalvøen.

Med et areal på omkring 710 kvadratkilometer, er Singapore et af de mindste lande i verden, og det mindste i regionen.

Singapore er en travel kosmopolitisk by, og hjem til en harmonisk blanding af kultur, køkken, kunst og arkitektur. Landet er rig på kontrast og farver. Faktisk vil man opdage, at Singapore har aspekter fra både øse og vest på mange interessante måder.