Zeebrugge

Sådan booker du en færge til Zeebrugge

Med Direct Ferries kan du sammenligne alle færger til Zeebrugge i Belgien for at sikre dig, at du finder den bedste pris for din færgeoverfart.

Udover at give dig en pris for din valgte rute, vil vi også vise dig priserne for færger til Zeebrugge omkring din foretrukne afgangstid samt overfarter til alternative destinationer, for at sikre, at du får den bedste pris for din rejse.

Det er virkelig nemt at spare på din færge til Zeebrugge med directferries.dk. Alt du skal gøre er at vælge dit afgangspunkt, færgerute og antal personer, der rejser på færgen til Zeebrugge og søge.

Færger til Zeebrugge

Tryk her for kort

Zeebrugge færgeservicer

 • P&O Ferries Hull til Zeebrugge
  • 7 Afgange Ugentlig 13 t 15 m
  • Få pris

Færge til Zeebrugge anmeldelser

 • "Bare ok"

  Skibet er ok – lidt træt og ikke så godt, som andre vi har brugt tidligere, men fik os fra A til B. Kabinen var ren og grundlæggende – selvom havet var temmelig uroligt på begge overfarter, lykkedes det os, at få en god nattesøvn. Stor klage er mht. maden. Spiste i restauranten, og det kostede £21 per person for et tre retters måltid, som måske kunne have været ok, hvis maden var af god kvalitet (var temmelig usmageligt) og jeg rent faktisk kunne have spist noget – jeg er glutenfri, og kunne ikke spise nogen desserter, ingen hovedretter og kun begrænset udvalg af forretterne. Kokken lavede i ende et stykke grillet kylling til mig, men jeg var meget imod at skulle betale £21 for det!! Ville jeg bruge denne tjeneste igen? – Måske, men jeg ville tage sandwich med mig.

  'Anonym' rejste på Færge til Zeebrugge med P&O Ferries på Pride of York

  Læs mere Læs mindre
 • "Pride of York"

  Meget skuffende skib. Gammelt, forældede og godt brugt. Trange kabiner med fattige og brudte ting, ildelugtende afløb og dårlig husholdning. Catering er god og personalet er meget hjælpsomme og høflige. Måtte rykke returrejsen frem pga. et dødsfald i familien, og betale et ekstra gebyr på £100 +, overdreven og urimelig. Alt i alt, en ubehagelig oplevelse på denne rute, og vil ikke bruge igen.

  'James' rejste på Færge til Zeebrugge med P&O Ferries på Pride of York

  Læs mere Læs mindre
 • "Hull til Zeebrugge"

  Problemfri tur. Vi kom om bord kl. 16:00, så kunne nyde vores måltid (maden fremragende – følte ikke behov for at opgradere til Brasserie) i det rolige vand i Humber flodmundingen. Bookede Club kabine, som var meget behagelig. Personalet var venlige og det var en dejlig, afslappende tur – på trods af det livlige havn. Anbefales hermed.

  'Anonym' rejste på Færge til Zeebrugge med P&O Ferries på Pride of Bruges

  Læs mere Læs mindre
 • "Endnu en god tur til Nordfrankrig"

  Har brugt denne færgeservice mange gange, og den var endnu en gang meget god. Det spare meget tid at rejse via Hull til Belgium eller Frankrig i stedet for Dover. Vil fortsætte med at bruge.

  'Peter' rejste på Færge til Zeebrugge med P&O Ferries på Pride of Bruges

  Læs mere Læs mindre