Ventspils

Sådan booker du en færge til Ventspils

Brug Direct Ferries til at sammenligne og booke din Færge til Ventspils i Letland for at få det bedste tilbud.

Udover at give dig en pris for din valgte rute, vil vi også vise dig priserne for færger til Ventspils omkring din foretrukne afgangstid samt overfarter til alternative destinationer, for at sikre, at du får den bedste pris for din rejse.

Det er virkelig nemt at spare på din færge til Ventspils med directferries.dk. Alt du skal gøre er at vælge dit afgangspunkt, færgerute og antal personer, der rejser på færgen til Ventspils og søge.

Færger til Ventspils

Tryk her for kort

Færge til Ventspils alternativer

Ventspils færgeservicer

 • Stena Line Nynæshamn til Ventspils
  • 10 Afgange Ugentlig 8 t 30 m
  • Få pris

Færge til Ventspils anmeldelser

 • "Tur til Ventspils"

  Fantastisk service.

  'Alan' rejste på Færge til Ventspils med Stena Line på Stena Flavia

  Læs mere Læs mindre
 • "Interessant oplevelse."

  Jeg kom for sent til indtjekningen på grund af travl trafik i Tyskland, og da jeg ringede til Direct Ferries kundeservice fik jeg af vide, at hvis jeg ikke tjekkede ind 2 timer før afgang, kunne jeg ikke rejse med skibet. Jeg kom 1½ time for sent, afgangstiden på min bekræftelse var kl. 16, og jeg ankom kl. 15:40, og alt var ok. Jeg formåede at tjekke ind og havde stadig tid til at vente inden pålæsningen. Ikke sikker på Direct Ferries personales kompetence, men det var ikke en god oplevelse, at tænke at min ferie var ødelagt, da jeg ringede til dem. Jeg fik af vide, at der var intet de kunne gøre, de kunne ikke engang tjekkes skibets afgangstid, intet, de kunne ikke foreslå andre telefonnumre til Stena Line, slet ingenting. Det var min erfaring.

  'Valdis' rejste på Færge til Ventspils med Stena Line på Stena Flavia

  Læs mere Læs mindre
 • "Servicen i top "

  Ved hjem rejse var der læs på bilen, derfor forhørte vi hos om det var muligt at får en plads til bilen på lastbilsdækket, så vi kunne undgå skader på bilen.. Her var servicen i top - der var ingen problemer med at få en anden plads til bilen.. Så tak for det :-) Har taget denne overfart for ca. 7 år siden - og der kunne personalet især på land ikke forstå eller tale Engelsk. Dette var ikke et problem længere - super godt...

  'Lars Kuhre Mortensen ' rejste på Færge til Ventspils med Stena Line på Stena Flavia

  Læs mere Læs mindre
 • "Det mest kedelige skib i havet!"

  Denne tur var en fødselsdagsgave for mig, da vi normalt ville have kørt fra Frankrig hele vejen til Estland, men i stedet tænkte vi, at vi ville tage færgen og slappe af og blive underholdt, og måske endda shoppe lidt, hvis vi ønskede. Vores eneste underholdning var et stort tv, der ikke havde nogle engelske film eller tvprogrammer (og dog kan de fleste forstå vores sprog), butikken var den mindste butik i verden, der kun var åben i 2 timer under overfarten. Og da vi endelig var i havnen ved vores destination, nævnte jeg til min mand, at jeg gerne ville stå ved vinduet og se færgen lægge til, da jeg pludselig blev bedt om at gå væk fra spiseområdet (foran på båden) af en ung dame, som fortalte at restauranten var lukket. Det var tydeligt, at jeg ikke ønskede mere at spise, da hun så os spise tidligere ved vores bord, det var indlysende at vi bare ville nyde udsigten, så hvad skade kunne det gøre? Hun ødelagt det eneste sjov, vi havde! En god ting; maden var velsmagende og portionerne varierede afhængig af, hvem der betjente. Der var ikke en eneste glad ansat! Hvis jeg skulle tage denne båd igen, ville jeg tage mange ting med for at underholde mig selv. Forresten, så fik vi ikke af vide på forhånd, at vi ikke ville kunne gå tilbage til vores bil efter båden startede, og vores tæpper og puder lå derude, men en dame fik lov til at besøge sin hund på samme dæk, der var i et bur! De samme regler bør gælde for alle!

  'Karen' rejste på Færge til Ventspils med Stena Line på Stena Flavia

  Læs mere Læs mindre