Newhaven

Sådan booker du en færge til Newhaven

Med directferries.dk kan du planlægge, sammenligne og booke din færge til England, som sejler til havnen i Newhaven hurtigt, nemt og sikkert online.

Ved at bruge vores billesøgning funktion kan du tjekke sejlplaner, priser og ledighed for færger til Newhaven, eller sammenligne din destination med alternative havne, ikke kun i England, men også længere væk.

Vælg din afgangshavn for din færge til Newhaven, antal personer og søg!

Færger til Newhaven

Tryk her for kort

Færge til Newhaven alternativer

Newhaven færgeservicer

 • DFDS Seaways Dieppe til Newhaven
  • 3 Afgange Dagligt 4 t
  • Få pris

Færge til Newhaven anmeldelser

 • "Meget koldt om bord"

  Vi tog færgen kl. 5:30 fra Dieppe til Newhaven, vi havde brug for en god morgenmad og en god kop kaffe. Morgenmad var ulækker og dyr, min kone afslog det, hvilket var klogt af hende. Der var ingen ordnentlig kaffe om bord, bare fra en maskine. Der var frygtelig koldt på færgen, kold luft kom ud alle steder fra. Vi havde efterladt vores jakker i bilen, da vi ikke regnede med, at vi ville have brug for dem på færgen, men det havde vi ikke ret i. Baren var lukket det meste af turen, så intet alternativ for en varm drink der. Vi måtte blive ved med at gå rundt, for at prøve at holde varmen. Vi var virkelig skuffet over denne service. På returen havde færgen varme, men maden var ikke fristende.

  'Oliver' rejste på Færge til Newhaven med Transmanche Ferries

  Læs mere Læs mindre
 • "Det er en skam, at DFDS har monopoly på denne rute!"

  Vores udrejse, også med DFDS, lærte os, at vi ikke benytte cateringen om bord, så vi tog vores egen mad med på denne rejse. Maden vi fik på udrejsen var rigtig ulækker. Denne rejse var virkelig ubehagelig, fordi luften fra ventilationen i hele salon området var rigtig kold. Mange mennesker klagede, og der var en, der fortalte det til personalet. Men det ændrede ikke noget, så lidt senere prøvede jeg, at finde et medlem af personalet. Receptionen var lukket med en meddelse, som omdigierede kunder til at tale med personalet i cafeteriet. Det gjorde jeg så, og hun lyttede og undskyldte, og sagde at hun ville videregive min klage. På trods af disse klager, blev situationen ikke forbedret. Vi sad med frakker på og havde meget kolde fødder. Der var intet personale i nærheden, som tjekkede om passagerer var komfortable, så vi konkluderede, at der er et alvorligt problem i ledelsen, som ikke bekymre sig om kundetilfredsheden. Personalet var behageligt og gjorde deres arbejde, men kundeservicen eksisterede ikke.

  'Pauline Smith' rejste på Færge til Newhaven med Transmanche Ferries

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk tur"

  Fantastisk tur, færgen var til tiden, maden om bord var god, en rigtig fornøjelig tur.

  'Trevor' rejste på Færge til Newhaven med DFDS Seaways på Côte d'Albâtre

  Læs mere Læs mindre
 • "Skuffende"

  Efter at have læst tidligere anmeldelser, besluttede vi at prøve DFDS. På udrejsen kom vi til Dieppe to timer tidligere end vores afgang, men holdt ved kørebanen ved en meget travl rundkørelse til havnen i næsten 1½ time. Utroligt nok, lykkedes det os rent faktisk at sejle næsten til tiden. Maden i cafeteriet var meget grundlæggende, men det var varmt. Kabinen var ren og rimelig behagelig. Skibet ankom til tiden, og vi kom af færgen uden problemer. Hjemrejsen var slet ikke det samme, men igen blev vi holdt til efter de 90 minutter for sidste indtjekning. Vi kom på skibet og gik til kabinen vi fik tildelt, som lugtede af våd hund... meget ubehageligt. Maden i cafeteriet var rester fra den forrige tur. Suppen var næsten kold og brødet var ikke frisk. Efter en 6 timers lang køretur havde vi det mindste håbet på noget varmt mad før søvn. Hele oplevelsen var ikke den behagelig rejse vi havde håbet på, og vi vil ikke bruge denne færge igen og vi vil ikke anbefale den.

  'James' rejste på Færge til Newhaven med DFDS Seaways på Côte d'Albâtre

  Læs mere Læs mindre