Newcastle

Sådan booker du en færge til Newcastle

Med Direct Ferries kan du finde en Færge til Newcastle eller sammenligne med andre overfarter til England eller nabolandene hurtigt og nemt.

Med vores sammenlignings funktion kan du sammenligne alle færger til Newcastle samt alle tilgængelige alternativer i en nem og hurtig søgning.

Vælg din afgangshavn for din færge til Newcastle, antal personer og søg!

Færger til Newcastle

Tryk her for kort

Færge til Newcastle alternativer

Newcastle færgeservicer

 • DFDS Seaways Amsterdam til Newcastle
  • 7 Afgange Ugentlig 16 t 45 m
  • Få pris

Færge til Newcastle anmeldelser

 • "Buffet"

  For den store festabe er danner denne færge en sublim ramme. Mange barer, live musik, casino og meget mere. Servicen var upåklagelig. Kahytten bedre end forventet og buffeten....pas nu på, jeg fik så ondt i min mavse😊. Der var mad fra alle verdenshjørner i restaurant kvalitet - min bedste buffet oplevelse ever. For børnefamilien er denne færge også ok - men vi så faktisk meget få børn på færgen? Havet artede sig, så de gratis udleverede søsygetabletter fik vi ikke brug for alligevel. For at blive min bedste færgeoplevelse, manglede jeg lidt mere spa faciliteter.

  'Susanne' rejste på Færge til Newcastle med DFDS Seaways på Princess Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Fin service"

  Flink personale ombord

  'Allan' rejste på Færge til Newcastle med DFDS Seaways på Princess Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Ferie tur"

  Det er fine faciliteter og super mad Ønskes at der fjernes tjenernes ret til at spørge om drikkepenge. Vil man give det gør man det, det andet er pågårende og anmassende,

  'Connie' rejste på Færge til Newcastle med DFDS Seaways på King Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Newcastle / Amsterdam"

  På udturen sejlede vi med Princess Seaways. Vi havde bestilt en kahyt med 2 enkeltsenge og vindue, men fik i stedet for en køjeseng. Da ingen af os kunne komme op i den øverste køje, måtte jeg sidde op i hjørnet af den lille sofa og sove. Der var ingen muligheder for at bytte kahyt, da alt var optaget. På hjemturen sejlede vi med King Seaways, hvor vi kunne opgradere til Commodore de Luxe. Det var en helt anden oplevelse. Fantastisk kahyt, komfortabel seng, fint udvalg af drikkevarer og snacks i loungen samt fin service af personalet. Vi nød at kunne få morgenmaden serveret i kahytten.

  'Birgit Brammer' rejste på Færge til Newcastle med DFDS Seaways på King Seaways

  Læs mere Læs mindre