Newcastle

Sådan booker du en færge til Newcastle

Med Direct Ferries kan du finde en Færge til Newcastle eller sammenligne med andre overfarter til England eller nabolandene hurtigt og nemt.

Med vores sammenlignings funktion kan du sammenligne alle færger til Newcastle samt alle tilgængelige alternativer i en nem og hurtig søgning.

Vælg din afgangshavn for din færge til Newcastle, antal personer og søg!

Færger til Newcastle

Tryk her for kort

Færge til Newcastle alternativer

Newcastle færgeservicer

 • DFDS Seaways Amsterdam til Newcastle
  • 7 Afgange Ugentlig 16 t 45 m
  • Få pris

Færge til Newcastle anmeldelser

 • "Buffet"

  For den store festabe er danner denne færge en sublim ramme. Mange barer, live musik, casino og meget mere. Servicen var upåklagelig. Kahytten bedre end forventet og buffeten....pas nu på, jeg fik så ondt i min mavse😊. Der var mad fra alle verdenshjørner i restaurant kvalitet - min bedste buffet oplevelse ever. For børnefamilien er denne færge også ok - men vi så faktisk meget få børn på færgen? Havet artede sig, så de gratis udleverede søsygetabletter fik vi ikke brug for alligevel. For at blive min bedste færgeoplevelse, manglede jeg lidt mere spa faciliteter.

  'Susanne' rejste på Færge til Newcastle med DFDS Seaways på Princess Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Fin service"

  Flink personale ombord

  'Allan' rejste på Færge til Newcastle med DFDS Seaways på Princess Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Ferie tur"

  Det er fine faciliteter og super mad Ønskes at der fjernes tjenernes ret til at spørge om drikkepenge. Vil man give det gør man det, det andet er pågårende og anmassende,

  'Connie' rejste på Færge til Newcastle med DFDS Seaways på King Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Lang nat"

  Vi havde en udvendig kabine, som helt sikker var ren, men såååå grundlæggende. Vi ville ikke have klaget over et lille tv, som der altid er på Hook - Harwich ruten. Der var ingen internetforbindelse i kabinen, hvilket vi gerne ville have betalt for. Der var radio med meget begrænset modtagelse, men vi taler ikke dansk. Jeg bemærkede, at de fleste passagerer var hollandsk, engelsk eller tysk, men måske kunne de tale dansk. Den smarte cocktail bar var i midten af skibet og havde ingen havudsigt. Menuen var ok, men ret dyr.

  'J.francois' rejste på Færge til Newcastle med DFDS Seaways på Princess Seaways

  Læs mere Læs mindre