Vi beklager, men Exuma servicen er ikke længere tilgængelig.
...

Færger til Exuma

Vores færger til Exuma side er ikke længere tilgængelig, da der ikke tilbydes ruter i øjeblikket.

Med mere end 2500 ruter, er det muligt, at vi tilbyder en egnet overfart i nærheden, så tag et kig på vores havne, ruter eller destinationer sider for mere information eller kontakt os for vejledning.

Du kan også kigge efter alternativer ved at vælge fra menuerne i vores billetsøgning øverst på denne side.

Færger til Exuma

Ordet ”paradis” bruges ikke ofte disse dage, men Exuma, bestående af 365 øer i Bahamas, fortjener virkelig betegnelsen.

Smukke strande og turkis hav venter besøgende på, hvad mange kalder ’en rig persons legeplads’. Det krystallinske hav tiltrækker dykkere og snorklere fra hele verden. Det undersøiske landskab er hjemsted for tropiske fisk, havskildpadder, farverige koralrev og de ældste kendte mikrofossiler på planeten.

For sejlere, er der klynger af unavngivne strande og bugter langs kysten, som bare venter på at blive opdaget.

På land finder man en overflod af spændende dyreliv, herunder leguaner og flamingoer, for ikke at nævne de svømmende grise, som lever på en strand på Big Major Cay.

Der er også masser til at holde den ivrige opdagelsesrejsende underholdt med et omfattende netværk af fantastiske vandrestier og historiske ruiner spredt over øgruppen, såsom Hermitage Grave på Little Exuma, som går tilbage til 1700erne.

Moria Harbour Cay National Park består af 13,440 acre sandklitter, strande, mangrover og havgræs senge, som alle er afgørende for øernes økosystem og værd at se.

Smuk arkitektur kan findes i George Town på Great Exuma, inklusiv en 150 år gammel kirke og en slående lyserød regering administrationsbygning.

Der er en færge, som sejler over natten, fra Nassau, Bahamas hovedstad på øen New Providence, en gang om ugen til George Town.

Læs mere Læs mindre

Ruter og havne i Exuma