Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3523 ruter og 761 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Eleuthera

Den lange, slanke Bahamas ø Eleuthera ligger 355 km øst fra Floridas kyst. Øen kan prale af strækninger af smukke, uovertrufne strande, og er det perfekte rejsemål for alle, der søger sol og total afslapning.

På Eleuthera kunne en dag, hvor man laver absolut ingenting, ikke være mere behagelig; der er få kommercialiserede resorts og ingen chikanerende strand sælgere.

Øen topper konsekvent rejse meningsmålinger. Den blev stemt som den bedste ø i Caribien af Travel & Leisure Magazine i 2015, og Harbour Islands lyserøde sandstrande er ofte i verdens top ti liste.

Det 0.8 km lange grottesystem i Hatchet Bay, ved Gregory Town, venter bare på at blive udforsket. Husk at medbringe en lygte, så man kan beundre de fascinerende kul signaturer, der daterer tilbage til det 19. århundrede.

Der er endda også gatronomer her; Eleutheras ananas betragtes som den sødeste i verden. Øen er faktisk vært for den årlige Pineapple Festival i Gregory Town, som er værd at opleve.

Den hyppigste færgeoverfart afgår fra Nassau på New Providence til Harbour Island på Eleutheras nordkyst. Der er mindre hyppige afgange til Governors Harbour på den vestlige central kyst og til Current på den nordvestlige kyst.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Bahamas Ferries
    • Få pris

Ruter og havne i Eleuthera