Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2882 ruter og 691 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Egypten

Ægypten er et land, der strækker sig over 2 kontinenter, fra det nordøstlige hjørne af Afrika til Asien med Sinai halvøen mod nordøst.

Hvad er Ægypten kendt for?

Med en befolkning på over 92 millioner, det højeste antal i Nordafrika, har Ægypten også den længste menneskelige historie i den moderne verden, og anses for at være stedet for de første spæde skridt mod civilisationen. Det var i det gamle Ægypten, at nogle af de tidligste udviklinger i litteratur, landbrug og urbanisering fandt sted, hvilket resulterede i en rig kulturarv som stadig beundres den dag i dag.

Landet i sig selv har længe været set som en guldmine for arkæologer med nogle af de mest glamourøse kulturgenstande udstillet på det Ægyptiske museum i hovedstaden Kairo. Men de mest berømte opdagelser er de overdådige og imponerende monumenter i form af Sfinksen, den store pyramide i Giza og Kongernes Dal, hvor Tutankhamon blev udgravet i 1922.

Hvad kan man besøge?

Med kælenavnet ”Civilisationens Moder”, er den ægyptiske hovedstad en levende by langs Nilen. Som hjem til over 17 millioner indbyggere, er det en af de mest tætbefolkede byer i verden, og, som resten af Ægypten, er den rig på århundreders historie. Nogle af de flotteste seværdigheder inkluderer den fantastiske middelalderlige islamiske by; Al-Azhar Park, landets første trappepyramide og Khan al-Khalili markedet. Kairo har også en moderne indstilling med Zamalek på Gezira, som tilbyder eksklusiv shopping samt den højeste bygning i Nordafrika, Kairotårnet, som kan prale af en fantastisk panorama udsigt over hovedstaden.

Når man rejser gennem Ægypten handler det hele dog ikke kun om historisk sightseeing. Sharm El-Sheikh, det berømte feriested på Sinai halvøen, er er paradis for folk, der snorkler og strandelskere, med klart vand, som har koral rev og nogle af de bedste dykkesteder i verden. Hinsides de frugtbare flodbredder ved Nilen, tæt på grænsen til Libyen, er Siwa Oasen, med dets glitrende kilder og frodige træer, der tilbyder et velkomment hvil under vandringen gennem ørkenen.

Hvordan er færgerne?

I forbindelse med færgerejser i Ægypten, kan du rejse mellem de to populære feriesteder Hurghada, på kysten mod det Røde Hav, og Sharm el-Sheikh, på sydkysten af Sinai halvøen. Sejlturen tager lidt over to timer, og er betjent af en af nationens førende færgeselskaber. Ruten sejles et par gange om ugen.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • High Jet
    • Få pris

Ruter og havne i Egypten