COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Den Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik er det andet største og mest besøgte land i Caribien. Landet har en dejlig gennemsnitlig temperatur på 26 grader og tilbyder fantastisk bjerglandskab, uberørte strande og smuk kolonial arkitektur, hvilket gør det til et ideelt feriemål.

På den sydlige kyst ligger den største by og hovedstaden, Santo Domingo. Det er det kulturelle, kommercielle og politiske hjerte af landet, så der er ingen mangel på ting at lave.

Mens man er der, bør man tage en tur rundt i ”Zona Colonial”, som er et Unesco verdensarv område. Santa Domingo er også hjemsted for den ældste anvendite katedral på den vestlige halvkugle, så husk kameraet. Der er en række historiske monumenter som Fort Ozama og spændende museer.

Den perfekte måde at ende en dag med sightseeing i ‘La Capital’ ville være med det pulserende natteliv. ’Club Murcielago’ ligger i en enorm underjordisk hule og er et fantastisk sted at se de lokale udføre ’Merengue’ dansen.

Udenfor hovedstaden, er de store strækninger af idyllisk hvide strande i Punta Cana perfekt, hvis man ønsker afslapning i naturlig skønhed. Her føler man virkelig, at man er i paradis blandt det bløde sand og det krystalklare vand.

Den eneste havn ligger i hovedstaden. Den forbinder Den Dominikanske Republik med San Juan og Mayaguez i Puerto Rico, et andet smukt land, som ligger øst. Servicen sejler tre gange om ugen og sejltiden er omkring 14 timer.

Overfarten drives af America Cruise Ferries, som tilbyder en service af høj kvalitet med veludstyrede skibe. Ombord finder man bar, tv og en fantastisk natklub.

Populære Færgeselskaber

    • 3 Afgange Ugentlig 13 t
    • Få pris

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Den Dominikanske Republik