Book en Cuxhaven færge

Cuxhaven færgehavn i Tyskland forbinder dig med Brunsbuttel i Tyskland med et valg af op til 35 afgange ugentligt. Sejltiden for Cuxhaven til Brunsbuttel overfarten er fra 1 time, og med Elbferry.

Cuxhaven havnekort

Tryk her for kort

Cuxhaven færgeservicer

 • Elbferry
  • 5 Afgange Dagligt 1 time
  • Få pris

Cuxhaven Guide

Cuxhaven er en uafhængig by og sæde af Cuxhaven-distrikt i delstaten Niedersachsen, Tyskland. Byen ligger på bredden af Nordsøen ved udmundingen af Elben. Bydelene Duhnen, Döse og Sahlenburg er særligt populære feriesteder ved Nordsøen.

Oprindelsen af turisme i dette område kan dateres tilbage til 1816, da en badeby blev grundlagt i Cuxhaven, og Cuxhaven har været en statsanerkendt badeby lige siden 1964. Med 50.000 borgere, er Cuxhaven ikke en storby, men området kan prale af ca. 3 millioner besøgende om året, og er dermed en af de største badebyer i Tyskland.

Fiskeindustrien og havnen er de to andre store traditionelle virksomheder i Cuxhaven. Byen har lavet store investeringer i modernisering og udvidelse af havnefaciliteterne i de seneste år.

Sådan kommer du til Cuxhaven havn

 • Cuxhaven Havn Adresse

  Albert-Ballin-Platz 3, 27472 Cuxhaven

 • Cuxhaven overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Cuxhaven før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Cuxhaven overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.