Cruce del Golfo
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Cruce del Golfo

Cruce del Golfo var det første færgeselskab til at leverer regelmæssige servicer over Fonseca bugten, mellem La Union i El Salvador og Potosi på kysten af Nicaragua, i Mellemamerika.

Turen mellem El Salvador og Nicaragua med Cruce del Golfo spare dig ca. 10 timers kørsel med bus over land grænsen. Det er også en meget mere naturskøn rejse gennem golfen, der måler mere end tre tusind kvadratkilometer, med delfiner i vandet, mangrover langs kysten og dramatiske vulkaner i horisonten.

Båden på ruten, Stella Maris, blev bygget til formålet at krydse golfen i 2016, og kan bære op til 28 passagerer med rigelig plads til bagage.

Med over 20 års erfaring i maritime branchen, kan Cruce del Golfos stiftere, kaptajner og personale prale af et væld af viden om regionen, inklusiv det lokale dyreliv, vejrforhold, tidevand og meget mere.

Se Cruce del Golfo sejlplaner, priser og book Cruce del Golfo færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Cruce del Golfo med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Om bord Cruce del Golfo

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking