Crown Fast Cruise
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Crown Fast Cruise

Mange færgeselskaber opererer omkring Bali, men få selskaber sejler på ruten fra Sanur til Nusa Penida, som ligger lige sydøst for Bali. Crown Fast Cruise har en pålidelig og effektiv service for denne rute, hvilket er en af grundene til, at de hurtigt er vokset til at være en af Indonesiens mest respekterede færgeselskaber.

Sejlturen over Badun strædet fra Sanur til Nusa Penida varer kun omkring 30 minutter, så der er begrænsede faciliteter ombord, men de spektakulære udsigter fra dækket er nok til at holde dig underholdt på rejsen. Mens du beundrer de skønne omgivelser, kan du tage en tår af din gratis mineralvand, som udleveres af de venlige ansatte ombord.

Færgen kan sejle næsten 70 passagerer på ruten, og alle passagerer er godt passet på med optil 80 redningsveste, 3 brandslukkere og 2 redningsbåde, da passagernes sikkerhed er af største vigtighed for færgeselskabet. Alle passagerer modtager hjælp allerede før de sætter fod ombord på færgen; en shuttle service henter gæsterne fra deres hotel og transporterer dem til færgeterminalen, samt sørger for, at gæsterne også kommer frem til deres hotel, når færgen når den modsatte side.

Med directferries.dk kan du finde Crown Fast Cruise sejlplaner, billetpriser og booke Crown Fast Cruise færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Crown Fast Cruise med alternative færgeselskaber.

Om bord Crown Fast Cruise

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking