Cork til Santander færge

Cork Santander færgeruten forbinder Irland med Spanien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Brittany Ferries. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 26 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Cork Santander færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Cork - Santander færgeselskaber

  • Brittany Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 26 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Cork Santander Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Cork Santander ruten er for en bil og 2 passagerer.

Cork Guide

Den irske by Cork ligger i den sydvestlige del af landet i provinsen Munster. Det er Irlands næststørste by og ligger på en ø i floden Lee, der deler sig i to kanaler vest og øst for byen. Kajer og havnebassiner findes på den østlige side af byen, hvor begge kanaler fusionere igen.

Byen har besvaret sin arv, selv om der ikke er meget tilbage af den middelalderlige befæstede by. Der er dog meget bevaret fra det 18. århundrede.

Passager facilieter i Cork færgerterminal er begrænsede og omfatter hovedsagelig venteområder og forfriskninger.

Santander Guide

Den moderne spanske by Santander ligger på Biscayabugten og Det Cantabriske Hav, og er en populær turistdestination, primært på grund af sine strande. Den mest populære tid at besøge byen er de varme sommermåneder, hvor mange kommer for at nyde de mange strande. Andre måder at bruge sin tid på, inkluderer en spadseretur langs Avenida de la Reina Victoria eller langs promenaden Paseo Maritimo eller en sejltur langs kysten. Santanders travle fiskeri-distrikt, kendt som Barrio Pesquero, er nok det bedste sted at finde en god fiskerestaurant.

Der er færgeforbindelser fra Santander til Plymouth og Portsmouth i Storbritannien. Overfarten til Plymouth er omkring 20 timer og til Portsmouth omkring 24 timer.