Conocemos Navegando
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Conocemos Navegando

Conocemos Navegando leverer færgeservicer indenfor den smukke colombianske øgruppe San Andrés, Providencia og Santa Catalina ut for Nicaraguas østkyst. Der er også dagsturer til den lille ø Cayo Bolivar.

Selskabet begyndte oprindeligt som en privat forretningsmands foretagende, men har siden udviklet sig til et populært lokal færgeselskab. Flådens første katamaran blev bygget i 2009 og leverer fortsat en fremragende service i dag.

Conocemos Navegandos flåde består af to top-kvalitets katamaraner, ’El Sensation’ og ’El Splendor’, som begge tilbyder en sikker, hurtig og fornøjelig rejse. Om bord på færgerne er der områder med siddepladser, fremragende faciliteter og en enestående udsigt over øhavet.

Man har også mulighed for at se farverigt marine liv blandt det tredje længste koralrev i verden.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Conocemos Navegando produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Conocemos Navegando sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Om bord Conocemos Navegando

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking