Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2826 ruter og 667 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Colombia

Colombia er et Sydamerikansk land, som befinder sig på kontinentets nordligste spids, på grænsen til Central Amerika til nordvest.

Hvad kan man se?

Med en størrelse, der er dobbelt så stor som Frankrig, udgør Colombia en betydelig del af Sydamerika, hvilket inkluderer San Andrés øgruppen, Providence og Santa Catalina, i det Caribiske hav. Grundet dets størrelse varierer det colombianske landskab og klima en del, med alt fra de snedækkede Andesbjerge og grønne dale, til omfattende ørkensletter og tropiske strande.

Desuden er Colombia et af de i alt 17 lande i verden med størst diversitet af jordens arter, en såkaldt megadiverse nation, og huser et utroligt udvalg af forskellige dyr og plantearter, sammen med adskillige endemiske arter. Men landet er bedst kendt for nogle af Sydamerikas bedste arkæologiske opdagelser, hvoraf den mest mystiske er San Augustin, den største gruppe af religiøse monumenter og megalit skulpturer (skulpturer lavet af ubearbejdet sten) på kontinentet. Andet der er værd at se, er ”den Tabte By” i Sierra Nevada regionen, som man mener blev grundlagt cirka 650 år før Perus Machu Picchu, bestående af næsten 200 terrasser, der er formet ind i de skovklædte bjergsider.

Hvor skal man tage hen?

Bogota, verdens tredjestørste hovedstad, er en verdensby, som viser Colombias store kulturelle forskelligheder og rige historie, bestående af et brostensbelagt torv og adskillige koloniale vartegn, hvilket inkluderer kirken af San Fransisco og det nationale teater. Svævebaner giver en fantastisk udsigt fra luften, og man kan bestige Monserrate bjerget, som med dets knap 350 meter, tårner sig over byen, alt imens Zona G serverer udsøgte internationale retter.

Med øgenavnet ”Byen med det Evige Forår”, er Medellín hovedstaden i den bjergdækkede Antioquia provins, og er hvert år vært for den berømte blomster festival ”Feria de la Flores”. Efter at have gennemgået en komplet forandring fra dets problemfyldte 1990’ere, er Medellín nu den måske mest innovative og smarte by i Colombia. Med en høj skyline forbinder et netværk af nutidige metro kabler byen med de omkringliggende nabolag, hvilket tilbyder en enestående udsigt over Aburra Valley undervejs. Det største torv er pyntet med bronze skulpturer og man kan spadsere gennem de største kunstmuseer i landet.

San Andrés øgruppen, Providence og Santa Catalina, omend geografisk tættere på Nicaragua, er en gruppe af uberørte Colombianske øer i det Caribiske Hav. Liggende langs randen af perfekte koralrev, har disse små områder af paradis en lang britisk historie, med nogle lokale der snakker det 300 år gamle Kreol Engelsk.

Hvilke færger findes der i Colombia?

Færger forbinder Providence og San Andrés, med fem afgange om ugen, hver vej, på tværs af det skinnende Caribiske hav, som tilbyder nogle af de bedste tropiske udsigter i Colombia. Betjent af Conocemos Navegando, varer disse indenrigs afgange kun tre timer fra Providence, og fire timer fra San Andrés.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Conocemos Navegando
    • Få pris

Ruter og havne i Colombia