COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Civitanova Marche - Stari Grad er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Hvar side

Civitanova Marche - Stari Grad færgeselskaber

Civitanova Marche til Stari Grad færge

Med Direct Ferries kan du sammenligne Italien til Hvar færger på Civitanova Marche Stari Grad færgeruten med vores nemme og hurtige pris søgning.

Få Civitanova Marche Stari Grad sejlplaner og billetpriser med alle færgeselskaber, så du kan sammenligne og finde den bedste løsning for din overfart.

Vælg Civitanova Marche Stari Grad eller en alternative færge til Hvar fra vores Billetsøgning nu, og se hvor nemt det er at foretage din færge booking.

Stari Grad Guide

Stari Grad er et populært sted, der er en port til Paklenica National Park og ligger omkring 45 km nordøst for Zadar. Byen ligger på den nordlige side af øen Hvar i Dalmatien i Kroatien, og menes at være en af de ældste byer i Europa. Det er nemt at nå byen med busser, der stopper i centeret, samt udenfor Hotel Alan på Dr. Franje Tudmana. Mange kommer til Stari Grad for at drage fordel af de mange campingpladser, især da den tilstødende nationalpark ikke tillader camping.

Når man vandre rundt i byens centrum, langs smalle gader og små torve, er det ikke svært at sætte pris på dens historiske fortid. Den mest populære attraktion i byen er nok Tvrdalj, som er et stort velbevaret slot, som engang tilhørte den kroatiske digter Petar Hektorovic.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Pescara, Ancona, Rijeka, Korcula, Dubrovnik og Mljet.